Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία η επίδειξη καράτε του ΓΑΣ ΔΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Δημαρχείου η επίδειξη καράτε του Αθλητικού Συλλόγου καράτε ΔΙΑΣ. Πλήθος κόσμου, γονείς αλλά και πολλοί φίλοι του καράτε, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό την επίδειξη καράτε από τους αθλητές αλλά και τον προπονητή κ. Γεροντίδη Αθανάσιο.

Ο προπονητής του συλλόγου κος Γεροντίδης Αθανάσιος στην έναρξη της εκδήλωσης σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αλλά και τους γονείς των παιδιών για την στήριξη τους στο σύλλογο ενώ τόνισε : «Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε με πολύ μεράκι πριν από ένα χρόνο περίπου αλλά βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. Συμμετείχαμε σε τρία πρωταθλήματα στα οποία οι αθλητές κατέκτησαν αρκετά μετάλλια.  Τα τμήματα που μπορεί κάποιος να βρει στον σύλλογο μας είναι καράτε, kick-boxing, brazilian ziou-zitsoy καθώς και αυτοάμυνα για ενηλίκους.  Ευχαριστώ τον Δήμο Βέροιας, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κο Κορωνά καθώς και όλους του χορηγούς που βοήθησαν για την επίτευξη αυτής της εκδήλωσης.»

Ακολούθησε η επίδειξη των αθλητών που περιλάμβανε καράτε, kick boxing, αυτοάμυνα ενώ η αδρεναλίνη ανέβηκε όταν οι αθλητές εφάρμοσαν τεχνικές «σπασιμάτων» με αποκορύφωμα την στιγμή που ο δάσκαλος της σχολής Γεροντίδης Αθανάσιος σε επίδειξη αυτοσυγκέντρωσης έκανε τρία «σπασίματα» με ράβδους ξύλου και δυο πλάκες μαρμάρου.

Κατά την διάρκεια της επίδειξης αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν παράλληλα σε εξετάσεις για την απόκτηση ανώτερης ζώνης. Ο σύλλογος στο τέλος της επίδειξης βράβευσε του αθλητές που διακρίθηκαν στα τρία πρωταθλήματα (κύπελλο Β. Ελλάδος στην Αριδαία, στο κύπελλο Αντωνία Τσαμουρίδου, πρωτάθλημα καράτε Β. Ελλάδος στην Πτολεμαϊδα) καθώς παρέδωσε τις νέες ζώνες στους αθλητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος κος Σοφιανίδης ο οποίος δήλωσε : «Στους 20 μήνες που είμαι αντιδήμαρχος έχουμε εντολή από τον Δήμαρχο κο Βοργιαζίδη να είμαστε κοντά στους συλλόγους και ειδικά αυτούς που έχουν όρεξη να βοηθάνε τη νεολαία να μένει μακριά από τους κινδύνους. Δεν κάνουμε τίποτα άλλο από την δουλειά μας. Ευχαριστώ για την βράβευση» και οι προπονητές κα Zefkis Utomami και ο κος Μόσχοβας Ιωάννης ο οποίος δήλωσε : «Ευχαριστούμε τον κο Γεροντίδη για την πρόσκληση που μας έκανε σήμερα αλλά και την βράβευση. Με χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ σήμερα από την Αθήνα ώστε να στηρίξουμε τον ΓΑΣ ΔΙΑΣ και την προσπάθεια που κάνει. Ο κος Γεροντίδης είναι ένα νέος ανερχόμενος εκπαιδευτής και ήδη από τα πρώτα του βήματα του φαίνεται  η αξία του καθώς η βελτίωση των παιδιών είναι σημαντική και αυτό φαίνεται από τα μετάλλια στα πρωταθλήματα. Εύχομαι καλή συνέχεια.»

Μετά το τέλος της επίδειξης ο κος Γεροντίδης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου ενώ δήλωσε: "Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τους αθλητές μου αλλά και τους προπονητές που ήρθαν σήμερα εδώ και στήριξαν την εκδήλωση του συλλόγου μας."

Τα ονόματα των αθλητών που προήχθησαν στην επόμενη ζώνη είναι :

Λεωνίδας Τσόκ Γιασα μοβ
Συμονιδης Παναγιώτης μοβ
Χώροπανιτης Γιώργος πράσινη
Πατσιου Αναστασία πρασινη
Κοτσης Αθανάσιος πράσινη
Κωσταντή Δημητριάδου Μαρία Ζωή κίτρινη
Σαμπανιδης Παναγιώτης κίτρινη
Δημητριάδης Θωμάς  κόκκινη
Τσαμιτρος Δημήτριος κόκκινη

Στο kickboxing έδωσαν εξετάσειε οι :

Σαμπανιδης Δημήτριος κίτρινη Ζώνη
Γιαννόπουλος Χρήστος πορτοκαλί 2
Καλκετινιδης Γρηγόρης πράσινη
Καζαζης Γιάννης Μαύρη 1 Dan
πηγή: sportorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου