Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν, οι εξετάσεις των αθλητών του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε, που εδρεύει στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, στην περιοχή του Προμηθέα, με έναν καταξιωμένο αποδεδειγμένα προπονητή, με πολλά πανελλήνια ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια μετάλλια, αφού για 3 συνεχόμενες χρονιές είναι πρωταθλητής Σύλλογος στην Ελλάδα στην κατηγορία Εφήβων - Νέων στα επίσημα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Αξιοσημείωτη είναι η πρόοδος και των νέων μελών του συλλόγου, οι οποίοι κατέπληξαν τους γονείς και φίλους που καταχειροκροτούσαν ασταμάτητα για τις επιδόσεις των παιδιών τους στις εξετάσεις του για προαγωγή ζώνης.

Η γνώση, η μαχητικότητα και η πειθαρχία, μέσα κι έξω από το dojo, είναι βασικά στοιχεία όλων των αθλητών του Πανημαθιακού, μικρών και μεγάλων, αρχάριων και προχωρημένων, γι αυτό και πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα, ιδιαίτερα στα επίσημα πανελλήνια, και διεθνή αφού εκεί φαίνεται η αξία και η δουλειά του Συλλόγου.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ: Ένα μπράβο, είναι πολύ λίγο, μπροστά σ αυτό που έχουν καταφέρει οι αθλητές μου, μετά από τρομερή προσπάθεια, Δουλεύουμε ασταμάτητα, σκληρά, συστηματικά και οι επιτυχίες του συλλόγου μας το αποδεικνύουν αυτό. Χαίρομαι που οι περισσότεροι μαθητές μου, είναι μαθητές του 20 στο σχολείο (βαθμός σε Γυμνάσιο και Λύκειο) και πρωταθλητές Ελλάδος στο άθλημα του καράτε. Αυτό δείχνει ότι είναι πρωταθλητές στη ζωή. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που προάχθηκαν στην ανώτερη ζώνη. Η επίδοσή τους ήταν αναμενόμενα πολύ καλή, γιατί καθημερινά στο μάθημα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χαίρομαι λοιπόν που η αθλητική χρόνια του 2016 έκλεισε με τις τεράστιες αυτές επιτυχίες. Ευχαριστώ θερμά τους γονείς που αναγνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς μας,και είναι κοντά στον Σύλλογο 36 ολόκληρα χρόνια, επιτυγχάνοντας έτσι την τεράστια και συνεχή, επιτυχή εξέλιξη μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου προπονητές: Την Κα Ρένα Χασιώτου Πανετσίδη (προπονήτρια του Πανημαθιακού στο Μακροχώρι, Εθνικό και Βαλκανικό Διαιτητή Α΄ και ΓΕΝ. Γραμματέα της Επιτροπής Διαιτησίας της Β. Ελλάδος), τον κ. Ανδρέα Πανετσίδη Ευρωπαϊκό Πρωταθλητή και προπονητή (Βεργίνα και Βέροια με τμήματα Καράτε και cross-fit, την Βίκυ Πανετσίδου (Πρωταθλήτρια Ευρώπης και προπονήτρια στη Βέροια) και τον κ. Κίτσο Αντώνη προπονητή (Πετριάς και Αγγελοχωρίου ).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές για την επιτυχία τους στις εξετάσεις, καθώς επίσης και στους προπονητές για την θαυμάσια δουλειά τους!!


ΚΊΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
Βασιλείου Σπύρος
Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος
ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΖΩΝΗ
Δουλγερίδου Αναστασία
Παπαδόπουλος Αναστάσιος
Κυπαρισσοπούλου Ιωάννα
Βόττας Νάσος
Κουτσιόφτης Ιωάννης
Χατζηπαυλίδου Ελένη
Χρηστοφορίδης Διαμαντής
Αμβρακίδης Γιώργος
Χατζηνανώλης Παναγιώτης
Χατζόγλου Κυριάκος
Δέλκος Θεόδωρος
Αργυρίου Σμαραγδλή
Αθανασιάδης Ευριπίδης
Πολυμέρη Βασιλική
Πολυμέρης Στάθης
Χρυσοστομίδης Βασίλης
Μπάρμπας Γιώργος
Ξυδόπουλος Αντώνης
Κιαφούλης Πέτρος
Πάντζιου Αλίκη

ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ
Παναγιωτόπουλος Κωσταντίνος
ΜΟΒ ΖΩΝΗ:
Ηλιάδου Ελένη
Ηλιάδης Γεώργιος
Παπαρη Ραφαηλία
Μπαλτζής Αντώνιος
Νικολαϊδης Ματθαίος
Κουλαξίζογλου Δημήτρης
Πυροβολάκης Γεώργιος
Αντωνιάδης Φώτιος
Αντωνιάδης Θεόδωρος
Κοτσάλου Αναστασία
Τσιλίδης Χρήστος
Δάμτση Σταυρούλα

ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ:
Ζαμπελάκης Παναγιώτης
Χασιώτη Άννα
ΚΑΦΕ 2o KYU ΖΩΝΗ:
Γαϊτανίδου Χριστίνα
Γκούντα Δημήτρης
ΚΑΦΕ 1o KYU ΖΩΝΗ:
Μπαρμπαρούσης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου