Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή επίδειξη Παραδοσιακού Καράτε Fudokan πραγματοποίησαν οι μαθητές της Σχολής ΚΑΡΑΤΕ DOJO

Εντυπωσιακή επίδειξη Παραδοσιακού Καράτε Fudokan πραγματοποίησαν οι μαθητές της Σχολής ΚΑΡΑΤΕ DOJO την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Γυμνάσιο  Λατσιών στις 5:00 μ.μ. όπου ήταν καλεσμένοι στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών από τον Σταθμό Συμβουλευτικής «Αποφασίζω» .

Η εξάρτηση θεωρείται ως ιάσιμη κατάσταση και ο ρόλος του προγράμματος είναι να μεθοδεύσει τα άτομα που απευθύνονται στο Σταθμό Συμβουλευτικής Αποφασίζω μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα να νοηματοδοτήσουν τη ζωή τους.

Η εξάρτηση είναι όπως είπαμε πιο πάνω ιάσιμη αλλά παραμένει να είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που επηρεάζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον του σε πολλά επίπεδα. Επίπεδα όπως σώμα, μυαλό, συμπεριφορά, οικογένεια, κοινωνικό περιβάλλον, εργασία τα οποία χρήζουν άμεση φροντίδα. Τα επίπεδα αυτά έχουν στενή σχέση και αλληλεπιδρούν, έτσι έχοντας ως κύρια φιλοσοφία του προγράμματος την εξατομίκευση και τη συνθετική προσέγγιση, για ακόμη μια φορά στα πλαίσια της παγκόσμια ημέρας κατά των ναρκωτικών η εκδήλωση προσπαθεί να μεταφέρει το μήνυμα «νους υγιής εν σώματι υγιει». Θεωρώντας τη χρήση των τεχνών αυτών ως μια εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία οι πολεμικές τέχνες αλλά και γενικότερα η οποιαδήποτε ενασχόληση με άσκηση, μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση του παιδιού ή οποιασδήποτε ηλικίας ατόμου αλλά και να βελτιώσουν γενικότερα τη στάση και τη «έκφραση» του σώματος. Η εκπαίδευση τεχνικών και δεξιοτήτων, η εκφραστικότητα της κίνησης μπορεί να αποτελέσουν μια θετική εξάρτηση που να προκαλέσει χαρά, υγεία, ευεξία να γίνει ακόμη μια νέα συνήθεια που αντί να αφαιρεί ευχαρίστηση να προσθέτει.

Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος που εντυπωσιάστηκαν από τους μαχητές της Σχολής ΚΑΡΑΤΕ DOJO και τους καταχειροκρότησαν.
AM2V0086
AM2V0115
πηγη:actioninsports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου