Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Θεαματική επίδειξη πολεμικών τεχνών από τη «Γροθιά της Ύδρας»

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου 2016, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2016», η επίδειξη αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε, από τα τμήματα της σχολής «Η Γροθιά της Ύδρας».


Οι μαθητές της σχολής καράτε παρουσίασαν ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό θέαμα με επιδείξεις αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε που καθήλωσε τους θεατές και καταχειροκρότησε τους συντελεστές της παράστασης για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν.


Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Αιδεσιμολογιώτατος– Πρωτοπρεσβύτερος  και Γ.Α.Ε.  π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης,  ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης,  ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Α. Κοτρώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ε. Πούλος, ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτης, και εκατοντάδες κόσμου.

Την εκδήλωση με τις επιδείξεις Καράτε 2016 άνοιξε ο κ. Γ. Γκολέμης Χοροδιδάσκαλος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου και ακολούθησε το κυρίως πρόγραμμα από τους μαθητές της Σχολής.
Στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε ο δάσκαλος Καράτε του Γ.Σ. «Η Γροθιά της Ύδρας» κ. Γιάννης Πράπας ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των επιδείξεων Καράτε και στη συνέχεια κάλεσε τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη ο οποίος έκλεισε την όμορφη βραδιά με ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους μαθητές της Σχολής Καράτε και τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας των Μιαουλείων 2016 από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη προς τον κ. Γιάννη Πράπα δάσκαλο της Σχολής Καράτε όπως επίσης και η απονομή διπλωμάτων προς όλους τους μαθητές της «Γροθιάς της Ύδρας».


Σημειωτέον  «Η Γροθιά της Ύδρας» έχει πολλές αθλητικές διακρίσεις στο ενεργητικό της και έχει κατακτήσει με αθλητές της χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Καράτε WIKF στη Δανία τον Σεπτέμβριο του 2015 (προβλήθηκε μάλιστα και σχετικό βίντεο).

πηγή: hydraspoliteia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου