Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Εντυπωσίασε ο Α.Σ. Σατόρι Σότοκαν Καράτε-Ντο Ηρακλείου στο Πανελλήνιο

Σατόρι ΚαράτεΓια άλλη μια χρονιά ο Α.Σ. Σατόρι Σότοκαν Καράτε-Ντο Ηρακλείου εντυπωσίασε σε μια μεγάλη διοργάνωση!

Η αποστολή  του συλλόγου επέστρεψε με επιτυχία από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών - Γυναικών και Ανδρών - Γυναικών U21, καθότι οι αθλητές του ανέβηκαν στα σκαλοπάτια των νικητών, κατακτώντας 1 ασημένιο μετάλλιο, 2 χάλκινα, αλλά και 2 έβδομες θέσεις.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Οκτωβρίου 2018, στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και του Δήμου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Κατσιμπρής στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών U21 +84κ., ενώ τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν, η Κατερίνα Τζαγκαράκη στα Κάτα Γυναικών U21 και ο Νίκος Κοπιδάκης στα Κάτα Ανδρών U21.

Η Λυδία Σουρανάκη έφτασε την έβδομη θέση στην κατηγορία Κούμιτε Νεανίδων -54κ., ενώ στα Κάτα Νεανίδων δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον γύρο των 32 αθλητών.

Έβδομη θέση και για τον Φίλιππο Παπαδάκη στο Κούμιτε Νέων Ανδρών -76κ., ο οποίος όμως έμεινε εκτός ρεπασάζ στα Κάτα Νέων Ανδρών. Ολοκληρώνοντας την ομάδα του Σατόρι, οι Ιωάννης Βλάμης, Κωνσταντίνος Κλεισαρχάκης και Γεράσιμος Μιχελάκος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μένοντας όμως εκτός μεταλλίων και εκτός ρεπασάζ, ο καθένας στις κατηγορίες του.

«Σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα του Καράτε, κάθε χρόνο οι επιτυχίες της ομάδας του Σατόρι, αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση, την ποιότητα των αθλητών μας και πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Ζαχαρίας Γιαπιτζάκης. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους που βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία», είπε κλείνοντας την δήλωσή του. πηγη:neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου