Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΕ για τη σωστή χρήση των Social Media στους αθλητές - μέλη του προγράμματος Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο

Image may contain: 1 person, sitting and indoorTο πρώτο σεμινάριο της ΕΟΕ για τη σωστή χρήση των Social Media στους αθλητές - μέλη του προγράμματος Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο από τη Δρ. Μαρίνα Κουταρέλη, παρουσία του Προέδρου Σπύρου Καπράλου. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Τους αθλητές καλωσόρισε στην έδρα της ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος, ο οποίος, αφού παρουσίασε όλες τις συνεργασίες που έχει συνάψει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προς όφελος των αθλητών της Προολυμπιακής ομάδας για την καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει Τόκιο, τόνισε: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι πάντα στο πλευρό σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλύσει όποια προβλήματα έχετε και να σας βοηθήσει στον σκληρό αγώνα που δίνετε για να προκριθείτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ήδη έχουν γίνει συνεργασίες με αρκετούς φορείς και θα γίνουν κι άλλες, με αποκλειστικό στόχο να συνεχίσετε απερίσπαστοι την προσπάθεια που κάνετε. Τα σεμινάρια που γίνονται σήμερα, πέρα από τη χρησιμότητα τους, μας βοηθούν όλους να τα πούμε ξανά από κοντά και να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε».


Στη συνέχεια, το μέλος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ Δρ. Μαρίνα Κουταρέλλη έκανε την παρουσίασή της με θέμα: «Χτίζοντας την Εικόνα σας μέσω των Δικτύων Κοινωνικής Δικτύωσης».


Τα σεμινάρια παρακολούθησαν οι αθλήτριες και οι αθλητές: Μαρία Μπελιμπασάκη (Στίβος), Κέλλυ Αραούζου (Κολύμβηση), Εβελίνα Παπάζογλου (Συγχρονισμένη Κολύμβηση), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση), Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (Στίβος), Λίλυ Αλεξούλη (Στίβος), Δέσποινα-Μεταξία Γεωργιάδου (Ξιφασκία), Νόρα Δράκου, (Κολύμβηση), Βασιλεία Καραχάλιου (Ιστιοπλοΐα) το πρωί, ενώ το απόγευμα οι: Ελισάβετ Πεσιρίδου (Στίβος), Μαρία Μπόζη (Ιστιοπλοΐα), Τατιάνα Γκουσίν (Στίβος), Χρήστος Αερικός, (Τοξοβολία), Αλέξανδρος Καραγεωργίου (Τοξοβολία) και Διονύσης Ξένος (καράτε).

#seminar #socialmedia #teamhellas🇬🇷 #RoadtoTokyo #HellenicOlympic #Hellas️ #buildyourbrandthroughsocialmedia
πηγή:FB HOC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου