Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Διονύσης Ξένος:... μάλλον δεν πληρώ κάποια άλλα κριτήρια...

Αποτέλεσμα εικόνας για διονυσης Î¾ÎµÎ½Î¿Ï‚Ο Διονύσης Ξενος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB αναφέρει:
"Σήμερα δηλώθηκε η ελληνική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη τον επόμενο μήνα... Η ομάδα αποτελείται από 5 αθλητές, γιατί αποφασίστηκε να σταλούν μόνο οι καλύτεροι!
Με την ανανέωση του Νοεμβρίου στην Παγκόσμια κατάταξη θα είμαι νούμερο 13 και πίστευα ότι αυτό αξιοκρατικά με καθιστά ικανό να συμμετέχω στο παγκόσμιο μιας που είμαι ο μοναδικός Έλληνας τόσο ψηλά στο ρανκινγκ στην -67 με μεγάλη διαφορά. Έχω την 3η καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες ανδρών γυναικών αλλά μάλλον δεν πληρώ κάποια άλλα κριτήρια...
Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε αυτήν την ομαδάρα, εύχομαι ότι καλύτερο για κάθε έναν ξεχωριστά και να σηκώσουν την σημαία μας ψηλά κάνοντας μας περήφανους... Good luck Greece! 🇬🇷💪"
Να διευκρινήσουμε οτι ο Διονύσης είναι ίσως ο μοναδικός Ελληνας βάση του ranking στη WKF που έχει πιθανότητες να πάει στην Ολυμπιάδα του Τόκιο και μετά από αυτή την εξέλιξη χάνεται κάθε πιθανότητα για Ελληνική συμμετοχή

1 σχόλιο:

  1. KARATEKA NEWS, τι μπορούμε να κάνουμε για αξιοκρατία στο άθλημα;
    Αν αξίζει κάποιος άλλος περισσότερο κι έχουμε μόνο μια επιλογή, καλώς, αν όμως είτε ο Διονύσης είναι ο κορυφαίος μας και στέλνουν άλλον, ή δεν στέλνουν κανέναν, τότε ΟΛΟΙ έχουμε ευθύνη!
    Σαφώς, όσοι οργανώνονται δεν αγαπούν κατ' ανάγκη το άθλημα, είτε βρέθηκαν εκεί ή αποσκοπούν κάπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή