Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ολική επαναφορά στην ΕΛΟΚ

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με απόφαση του που εξεδόθη λίγες ημέρες πριν, ανέστειλε την πειθαρχική ποινή που είχε επιβληθεί αδίκως, με μεθόδευση και κατά παράβαση κάθε νομιμότητας, εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης Διοίκησης της ΕΛΟΚ.

Με την απόφαση αυτή του Διοικητικού Εφετείου η έλλειψη νόμιμης Διοίκησης στην ΕΛΟΚ δεν υφίσταται πλέον και λήγει η ανάγκη ύπαρξης Προσωρινής Διοίκησης.
Σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών όρισε δικάσιμο για τις 24/3 σχετικά με το αίτημα της νόμιμης Διοίκησης για επαναφορά της μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.
Η ΕΛΟΚ σύντομα επανέρχεται στην κανονικότητα και όλοι όσοι ενεπλάκησαν άμεσα η έμμεσα σε αυτή την άθλια σκευωρία, σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Οι αποφάσεις της προσωρινής διοίκησης των έξι μελών ελέγχονται και θέτουν εκτός απο νομικά και ηθικά ζήτηματα με τους παράνομους αποκλεισμούς υποψηφίων και συλλόγων απο την εκλογική διαδικασία, με τερτίπια και δήθεν τυπολατρείες εκπρόθεσμης εξόφλησης ανύπαρκτων οικονομικών υποχρεώσεων, με αποκλεισμό εκπροσώπων σωματείων και με αντικαταστατικές διαδικασίες προσπαθούν να υφαρπάξουν την διοίκηση της ομοσπονδίας. Η δικαίωση των μελών της εκλεγμένης διοίκησης είναι η απάντηση στην λάσπη, στο ψέμα, στη χυδαιότητα και στις απειλές. Η αποκατάσταση της διοίκησης θα είναι νίκη όχι μόνο της αλήθειας και του δικαίου αλλά και λύτρωση της ομοσπονδίας από τους τυχοδιώκτες και τους άσχετους με το άθλημα που προσπαθούν να τρυπώσουν και να την αλώσουν.

Δελτίο τύπου
Ελληνικό Σοτοκαν - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου