Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Αναθεώρηση για τη πρόκριση στους Ολυμπιακους αγώνες του Τοκυο

Αναθεωρήθηκε το σύστημα προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Το σύστημα προκριματικών έχει αναθεωρηθεί ώστε να περιλαμβάνει τα διάφορα σχέδια έκτακτης ανάγκης σχετικά με την πραγματοποίηση των εκκρεμών προκριματικών τουρνουά.

Σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, δημοσιεύθηκε  η ενημέρωση των προκριματικών αγώνων για το Karate στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Δεδομένου ότι η πανδημία του coronavirus συνεχίζει να έχει αντίκτυπο στα τουρνουά Karate, ήταν σημαντικό να παρουσιαστούν διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που τα επερχόμενα προγραμματισμένα τουρνουά επηρεάζονται από την επιδημία.

Όπως είχε ανακοινωθεί στο παρελθόν, οι Ολυμπιακές προκριματικές διοργανώσεις  που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν το 2020 λόγω της πανδημίας του κορανοϊού μεταφέρθηκαν στη σεζόν του 2021. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι το Karate 1-Premier League Rabat, το EKF Senior Championship, και το Τόκιο 2020 Προκριματικά τουρνουά. 

Μετά την αναβολή αυτών των τουρνουά, το Ραμπάτ 2021 Karate 1-Premier League έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Απριλίου, το Πρωτάθλημα Senior EKF 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Porec (Κροατία) από τις 19 έως τις 23 Μαΐου και το Το Τουρνουά Προκριματικών του Τόκιο 2020 έχει προγραμματιστεί για τις 11-13 Ιουνίου στο Παρίσι (Γαλλία).

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μεταβείτε σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις των προκριματικών αγώνων του 2021.

Επιπλέον, δημοσιεύονται πρόσθετες λεπτομέρειες για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών σχετικά με την πορεία των προκριματικών από την Ολυμπιακή κατάταξη. Όπως ανακοινώθηκε στο σύστημα προκριματικών Karate για το Τόκιο 2020, στους τέσσερις αθλητές υψηλότερης κατάταξης ανά φύλο και κατηγορία  από το Μάιο του 2021 θα διατεθεί μία θέση ποσόστωσης. Τώρα, κοινοποιούνται συγκεκριμένες πληροφορίες για διευκρίνιση, ιδίως όσον αφορά τις κατηγορίες συγχώνευσης.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μεταβείτε σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προκριματικά από την Olympic Standing και τη συγχώνευση κατηγοριών

πηγη:WKF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου