Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

2ο Διασυλλογικό Κύπελλο Καράτε Δωδεκανήσου ‘’Sawada Cup’’

Με την συμμετοχή 8 διαιτητών, 91 αθλητών/καρατέκα, από 4 σχολές (3 Σότοκαν, 1 Σίτο Ρίου), ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/02/2016 το άρτια οργανωμένο, 2ο Διασυλλογικό Κύπελλο Καράτε Δωδεκανήσου ‘’Sawada Cup’’, στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής Ρόδου.

Σκοπός της εν λόγω διοργάνωσης ήταν, να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες οι καρατέκα, καθώς το κόστος μετακίνησης εκτός Ρόδου προκειμένου να συμμετέχουν σε αγώνες, είναι πλέον απαγορευτικό! Και φέτος, το ‘’ευ αγωνίζεστε’’, η ευγένεια και ο αλληλοσεβασμός, παραμέρισαν τον ανταγωνισμό και όλα κύλισαν άριστα.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες, να προσφέρουμε στους νέους του νησιού μας.

Ευχαριστούμε τους δασκάλους, Στέφανο Αραπάκη 3ο Dan JKA, Γεράσιμο Γιακουμάτο 2ο Dan Shito ryu, Κλωνάρη Νικόλαο 2ο Dan JKA, Σταύρο Καψή 2ο Dan JKA, Μέλανη Χόφμαν 2ο Dan JKA, Τάσο Κεφαλά 2ο Dan WFF, Παναγιώτη Κουτεντάκη 1ο Dan JKA, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διαιτησία. Χωρίς αυτούς, οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να γίνουν!!
Rhodes Shotokan Karate Academy




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου