Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Με τεράστια επιτυχία το 3ο κύπελλο "Αντωνία Τσαμουρίδου"

Με τεράστια  επιτυχία το 3ο κύπελλο "Αντωνία Τσαμουρίδου"

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/2/2016 το 3ο κύπελλο καράτε «Αντωνίας Τσαμουρίδου» στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή καράτε Β. Ελλάδος και ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Στους αγώνες συμμετείχαν 30 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα με   479 αθλητές και  αθλήτριες  οι οποίοι αγωνίστηκαν όλοι  για να τιμήσουν την αθλήτρια '' Αντωνία Τσαμουρίδου ''
Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 8:30 το πρωί ενώ η επίσημη τελετή έναρξης έγινε στις 12:15 με τον προπονητή του Πανημαθιακού Βέροιας και διεθνή διαιτητή Πανετσίδη Νίκο να καλωσορίζει αθλητές, συνοδούς και επίσημους.

Ακολούθησαν βραβεύσεις όλων των συλλόγων που παρευρέθησαν στην διοργάνωση καθώς και των αθλητών Βίκυ Πανετσίδου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Open De Paris, την απονομή την έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος  και Αναστασία Δελλή για την 3η θέση στην κατηγορία U-21 Kumite Female +68 kg, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την απονομή την έκανε η Βίκυ Πανετσίδου.
Την Μπατσίλα Φωτεινή για την 5ο θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κύπρο.

 Ο Πανημαθιακός σύλλογος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλο Κορωνά, τον Αντιδημάρχο Κ. Σοφιανίδη, τους κ.κ. Κουλουκουριώτη,Κυρατλίδη, Παπαγιάννη.

Ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης σε σύντομο χαιρετισμός του ανέφερε : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βίκυ Πανετσίδου  αλλά κι σε όλους τους άλλους αθλητές, τους προπονητές στα διοικητικά συμβούλια και σε όλους εσάς που στηρίζεται αυτές τις προσπάθειες είτε είστε γονείς είτε προπονητές. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας!!



Στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για την μνήμη της Αντωνίας Τσαμουρίδου

Δηλώσεις:
Κανέλης Ιωάννης  (διαιτητής WKF)  και Γκορέζης Παναγιώτης (διαιτητής WKF)  :  «Βρισκόμαστε εδώ στη Βέροια σύσσωμοι οι διεθνείς διαιτητές αλλά και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας για να τιμήσουμε την μνήμη της αθλήτριας Αντωνίας Τσαμουρίδου και να προάγουμε το άθλημα του καράτε.»

Οι προπονητές του (Πανημαθιακού )
Νίκος Πανετσίδης, Ρένα Χασιώτου, Ανδρέα Πανετσίδης, Βίκυ Πανετσίδου μας είπαν :
«Καλωσορίζουμε το 3ο κύπελλο «Αντωνία Τσαμουρίδου που γίνεται στην πόλη της Βέροιας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΛΟΚ, τον Δήμο Βέροιας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας το οποίο μας βοηθά για την οργάνωση και πάνω απ’ όλα τα σωματεία που για πρώτη φορά έρχονται εδώ απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Φιλοδοξούμε του χρόνου, πάντα με την βοήθεια της ομοσπονδίας και του Δήμου Βέροιας , το πρωτάθλημα αυτό να γίνει 2 ημέρες γιατί ο αριθμός των αθλητών θα ξεπεράσει τους 750. Η πόλη σήμερα γιορτάζει και ταυτόχρονα γιορτάζει το καράτε.»
Ο Πανημαθιακός με τον πρόεδρο κ.  Σκούφια Στυλιανό και  όλο το Δ.Σ ευχαριστούν θερμά την ΕΛΟΚ, τον δήμαρχο Βεροίας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, όλους τους Διαιτητές, αθλητές και γονείς που τίμησαν με την συμμετοχή τους σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις!!  Σας ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου