Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

5 Μετάλλια στο 6o Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα KYOKUSHINKAI KARATE για την ομάδα IKOK SOSAI GREECE

H Ελληνική Ομάδα της Οργάνωσης IKOK SOSAI GREECE ,με αθλητές από τους συλλόγους Ωριωνα Βόλου και Σπάρτακο Ζαγοράς και προπονητή τον Sensei Κατσανδρή Γιώργο ,συμμετείχε στο 6o Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα KYOKUSHINKAI KARATE που έλαβε χώρα στο Σιμπίου της Ρουμανίας στις 25 Ιουνίου και  διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Μητρική Οργάνωση INTERNATIONAL KARATE ORGANIZATION KYOKUSHINKAI KAN SOSAI ( IKOK SOSAI ) και κατέκτησε συνολικά 5 Μετάλλια ,4 Ασημένια και 1 Χάλκινο.
Μαργαρίτα Χατζηγεωργίου Ασημένιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ Γυναικών, Ραφτόπουλος Γεώργιος Ασημένιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών έως 1 KYU, Κατσώνης Ευστάθιος Χάλκινο στην κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών SHODAN, Κατσανδρής Γεώργιος Ασημένιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών 2 DAN+ Σημαντική διάκριση για τον Sensei Κατσανδρή Γεώργιο στο αγώνισμα του KUMITE αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση – Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία KUMITE VETERANS.
Η Ελληνική Οργάνωση KYOKUSHINKAI IKOK SOSAI GREECE παρακολούθησε το τριήμερο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε πριν από 6ο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα KYOKUSHINAKAI στο Σιμπίου της Ρουμανίας.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η εκμάθηση και η πρακτική εφορμογή του παραδοσιακού καράτε έτσι όπως το δημιούργησε ο ιδρυτής SOSAI MASUTATSU OYAMA προκειμένου να μείνει άθεικτο ,μετά από τις διασπάσεις και τις παρεμβάσεις που δέχτηκε. Την Κυριακή 26/6/2016 μετά το πέρας των αγώνων του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις όλων των βαθμίδων KYU και DAN υπο την αιγίδα της Παγκόσμιας Εξεταστικής Επιτροπής με επικεφαλής τους Shihan Peter von Rtz και Shihan Neagoie Horatiu Adrian. Στο βαθμο μαύρη ζώνη 1 DAN (SHODAN) προήχθη ο Sempai Ραφτόπουλος Γεώργιος και στο βαθμό μαύρη ζώνη με 2 DAN( NIDAN) o Sempai Κατσώνης Ευστάθιος.
Τέλος στον επόμενο βαθμό προήχθη με επιτυχία και ο Sensei Κατσανδρής Γεώργιος με μαύρη ζώνη 3 DAN (SANDAN) ο οποίος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του IKOK SOSAI στην Ελλάδα.
13652325_969939409789908_2033081448_n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου