Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία το σεμινάριο που διοργάνωσε το CHIOS KARATE ACADEMY

Μεγάλο Σεμινάριο Karate, διοργάνωσε το CHIOS KARATE ACADEMY και ο εκπαιδευτής του, Ιωάννης Τσαρούχας, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, έναντι θεάτρου Καστρομηνά, το Σαββατοκύριακο.
Το παρών έδωσαν ο Διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Keyvan Ghazi και ο Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ιωάννης Κανέλλης.

Ο προπονητής του Chios Karate Academy, Γιάννης Τσαρούχας, υπογράμμισε πως «τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βελτιωθούν τεχνικά και σε θέμα φυσικής κατάστασης με τον Keyvan Ghazi να πραγματοποιεί σεμινάριο Shotokan και εξετάσεις Dan και τον Ιωάννη Κανέλλη να διεξάγει το αγωνιστικό σεμινάριο με τους κανονισμούς διαιτησίας».

Παράλληλα, ο προπονητής του Chios Karate Academy έκανε έναν απολογισμό των επιτυχιών των μαθητών του αναφέροντας πως «κατακτάμε πανελλήνια πρωταθλήματα, βαλκανικά μετάλλια, παιδιά μας προχωράνε στην Εθνική. Φέτος είμαστε ο 3ος καλύτερος σύλλογος πανελλαδικά» για να κλείσει με την ευχή «να φέρουμε κάποια μέρα στη Χίο ένα πανευρωπαϊκό ή παγκόσμιο μετάλλιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου