Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

9o Summer Camp Kyokushinkai Karate από το «Μέγα Αλέξανδρο»

Με τη συμμετοχή δασκάλων και αθλητών του καράτε από τέσσερις πόλεις της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Μοτέλ - Τσαμαντάνης στον Καραβόμυλο το Summer Camp του Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος».
9o Summer Camp Kyokushinkai Karate

Το τριήμερο Σεμινάριο (1 με 3 Ιουλίου) περιελάμβανε Βασικές και Αγωνιστικές Τεχνικές Kyokushinkai Karate και Αυτοάμυνας, με επικεφαλής τον sensei, Βασίλη Κατρούλη, Αρχηγό της All Japan Kyokushin Union στην Ελλάδα και τους εκπαιδευτές - προπονητές, Χαράλαμπο Αργυρίου και Δήμητρα Κατρούλη.

Συμμετείχαν επίσης οι προπονητές, Κατερίνα Κατρούλη, Αποστόλης Ξυνοτρούλας, Αλέξανδρος Αστλή, Βαγγέλης Κοροκύθας και Μάρθα Πιτσή.

Στα εντυπωσιακά σημεία του Camp ήταν οι εξετάσεις των 3ων νταν στους Κατρούλη Δ., Ξυνοτρούλα και Αστλή και του 2ου νταν στη Μάρθα Πιτσή, μέσα από εξαντλητικές πολύωρες βασικές τεχνικές και κάτα αλλά και 30 κούμιτε!

Στο σεμινάριο εκτός από αθλητές μεγάλων ζωνών από Αθήνα, Βόλο, Λαμία και Δομοκό, συμμετείχαν και μικροί αθλητές του συλλόγου, δίνοντας το δικό τους χρώμα στην καλοκαιρινή αυτή συνάντηση που έχει καθιερωθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου