Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Βράβευση αθλητών του ΑΣ Αλκιμαχου Περιστερίου από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη

Σε μια όμορφη τελετή στο Θέατρο Φοίνικα, βράβευσε  ο Δήμος Περιστερίου τους κορυφαίους αθλητές της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι αθλητές του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ Περιστερίου.

Το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει:
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αναστάσιο Θεοδωράκο και τον κ. Δημήτρη Χιώτη πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Περιστερίου, για την τιμή που μας έκαναν.
Η επιτυχής αυτή κατάληξη της πορείας της ομάδας του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ δεν είναι τυχαίο γεγονός, αφού οι προπονητές, το ΔΣ και οι αθλητές της ομάδας κατέβαλαν προσπάθειες για να επιτύχουν αυτή την άνοδο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το κατόρθωμα αυτό είναι, αδιαμφισβήτητα, προϊόν ευγενούς αγώνα των αθλητών, τους οποίους και συγχαίρουμε καθένα ξεχωριστά.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στο Δ.Σ. του συλλόγου, στους προπονητές και στους γονείς των αθλητών, που με θυσία και κόπο στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών που μας κάνουν υπερήφανους.
Με την υψηλού επιπέδου δουλειά που συντελείται στο σύλλογό μας ευελπιστούμε σε περισσότερες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για όλα μας τα παιδιά!
Και όπως ξαναείπαμε, με την καινούρια αγωνιστική σεζόν.... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου