Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αναχωρούν για το τουρνουά Κ1 Premier League στο Ραμπάτ ο Ξένος και η Στόλη

Διονύσης ΞένοςΤο προτελευταίο τουρνουά Κ1 Premier League διεξάγεται το τριήμερο του Πάσχα στο Μαρόκο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Ελλάδα θα είναι απούσα.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoorΟ Διονύσης Ξένος μετά τον θρίαμβο του Ντουμπάι όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, θα μεταβεί την Πέμπτη στο Ραμπάτ για να δώσει ξανά το «παρών» ανάμεσα στους κορυφαίους καρατέκα του κόσμου στην κατηγορία των -67 κιλών. Η συμμετοχή είναι μικρότερη απ΄ότι στα υπόλοιπα Κ1 της σειράς (63 αθλητές), αλλά στο Ραμπάτ θα βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και φυσικά ο ανταγωνισμός σκληρός.

Εκτός από τον πρωταθλητή του Οδυσσέα Πετρούπολης, στο 4ο τουρνουά Κ1 Premier League θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η νεαρή Μαρία Στόλη. Η αθλήτρια από τον σύλλογο Σότοκαν Ηγουμενίτσας είναι μόλις 18 ετών θα τεστάρει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε τόσο υψηλό επίπεδο στην κατηγορία -55κ.

Οι δυο αθλητές θα αγωνιστούν την Μ.Παρασκευή στα προκριματικά και αν χρειαστεί στα ρεπεσάζ, ενώ οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή του Πάσχα.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου