Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Η Φυσική Αγωγή και ο Αθλητισμός στο Σύγχρονο Κόσμο: Παιδεία - Κοινωνία - Πολιτισμός

No automatic alt text available.Το 4o Συνέδριο θα εστιάσει στις θεωρίες, αντιλήψεις, πρακτικές και αναζητήσεις της σύγχρονης Αθλητικής Επιστήμης. Έμφαση θα δοθεί στην ανάδειξη των επιστημονικών τάσεων και προοπτικών στην ανθρωπιστική, παιδαγωγική, θεσμική, και μεθοδολογική έρευνα. Θα περιλαμβάνει κυρίως θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, κοινωνιολογίας, παιδαγωγικής - διδακτικής, ειδικής φυσικής αγωγή, ψυχολογίας - κινητικής συμπεριφοράς, οργάνωσης - διοίκησης, δικαίου - θεσμών, άσκησης για όλους, μεθοδολογίας, ανάλυσης, επιστημολογίας.
Κεντρική φιλοσοφία και προτεραιότητα του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν εργασίες και εισηγήσεις από όλα τα ερευνητικά πεδία της Αθλητικής Επιστήμης, της Φυσικής Αγωγής, του Αθλητισμού, των Θεσμών, της Διοίκησης και του Πολιτισμού.
Επίσης θα υπάρξουν εισηγήσεις και εργασίες τόσο από το Βιολογικό όσο και από το Προπονητικό Πεδίο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα παρουσίασης εργασιών και από κάθε άλλη πτυχή της Αθλητικής Επιστήμης και της Φυσικής Αγωγής (Εθνογραφία, Λαογραφία, Χοροί, Τεχνολογία, κ.λπ.).
Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν πτυχιούχοι και επαγγελματίες της Φυσικής Αγωγής και άλλων επιστημονικών κλάδων, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές, νέοι ερευνητές και καθιερωμένοι επιστήμονες και ερευνητές. Θα υπάρξουν, κεντρικές, συμποσιακές, προφορικές και αναρτημένες εισηγήσεις και ανακοινώσεις. Επίσης θα υπάρξουν work-shops και βραβεύσεις. Περισσότερες Πληροφορίες http://sefaacongress.phed.uoa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου