Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση του ΚΙΜΕ για την Σύνθεση της Εθνικής ομάδος

Image may contain: one or more people, baseball and textΕκπρόσωπος του ΚΙΜΕ μας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο τύπου
Πιο αναλυτικά αναφέρει:

"Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  -  ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της εθνικής ομάδας ανδρών γυναικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Τουρκία.
Είναι απορίας άξιο ότι την σύνθεση της Εθνικής ομάδας την αποφάσισε η Εκτελεστική επιτροπή και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο. Προφανώς ο ρόλος του δεύτερου είναι καθαρά διακοσμητικός.
Την αποστολή αποτελούν δεκαπέντε (15) αθλητές και αθλήτριες με συνολικά είκοσι τέσσερις (24) συμμετοχές σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα.
Το 40% των αθλητών που συμμετέχουν ανήκουν σε συλλόγους που δεν έχουν Ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του καράτε.
Η Ομοσπονδία αποφάσισε, και σωστά, γιατί ειδάλλως δεν θα είχε νόημα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, να εκπροσωπήσουν την χώρα μας οι αθλητές και αθλήτριες που κατέλαβαν τις πρώτη θέση στην κατηγορία τους. Σε δύο κατηγορίες όμως προφανώς ξεχάστηκε.
Στην κατηγορία των ανδρών -75 kg δεν υπάρχει εκπροσώπηση. Προφανώς η διοίκηση μέσω του αθλητή που κέρδισε την κατηγορία, εκδικείται τον πατέρα του, που έκανε το λάθος να ανήκει σε σύλλογο της αντιπολίτευσης και σαν μέλος της ελεγκτικής επιτροπής δεν ψήφισε τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.
Στην κατηγορία των γυναικών -61 kg δεν υπάρχει εκπροσώπηση. Προφανώς η διοίκηση μέσω της αθλήτριας που κέρδισε την κατηγορία, εκδικείται τον εκπρόσωπο του συλλόγου, που έκανε το λάθος να ανήκει στην αντιπολίτευση και έβαλε και υποψηφιότητα για εκπρόσωπος του καράτε στην Ε.Ο.Ε.
Εδώ σημειώνουμε ότι οι δύο παραπάνω αθλητές έχουν αρκετές διακρίσεις στο εξωτερικό.
Το παράδοξο είναι ότι ενώ στην κατηγορία των ανδρών -75 kg δεν έκριναν κανένα ικανό να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο ατομικό αγώνισμα, στο ομαδικό έκριναν ότι ο καταλληλότερος είναι ένας δεκαοκτάχρονος αθλητής που αγωνίστηκε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ανδρών και κατέλαβε την όγδοη θέση, ο οποίος τυγχάνει να είναι μαθητής του εν ενεργεία εθνικού προπονητή!
Τέλος από τη στιγμή που δεν υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα το αγώνισμα του ομαδικού kata με ποια κριτήρια εκπροσωπούν τη χώρα μας οι συγκεκριμένες αθλήτριες;
Η κατάρτιση της Εθνικής ομάδας για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι και η σημερινή διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. λειτουργεί με αναξιοκρατία και μισαλλοδοξία φροντίζοντας να τιμωρεί αθλητές που οι σύλλογοί τους βρίσκονται στην αντιπολίτευση.
Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους συλλόγους ότι όλα αυτά πολύ σύντομα θα τελειώσουν και όλοι αυτοί που σήμερα εξυπηρετούν αυτές τις λογικές θα καταλήξουν εκεί που τους αρμόζει."
Για το ΚΙΜΕ
Κώστας Μητρόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου