Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από την ΕΛΟΚ

Στο περιθώριο της Σχολής Διαιτησίας ΚΕΔ/ΕΛΟΚ και του Σεμιναρίου Πιστοποίησης Εξεταστών Β' το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Άνω Λιοσίων, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΕΛΟΚ για το έτος 2018 στην οποία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, σωματειακοί και ομοσπονδιακοί προπονητές, γονείς και αθλητές, μέλη της Εθνικών Ομάδων, μέλη των Επιτροπών, μέλη της ΚΕΔ και Διαιτητές, σύσσωμη η Διοίκηση της Ομοσπονδίας και ο εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ακολούθησαν βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Sochi 2018, και συγκεκριμένα της αθλήτριας Κυδωνάκη Κυριακής για το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό Κumite και των αθλητριών Πέπα Κωνσταντίνας, Ζερβού Νικολέτας, Νίκα Χριστίνας για το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό Kata.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου οι τέσσερις αθλήτριες επιβραβεύτηκαν οικονομικά για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες βάσει των οποίων η χώρα μας κατετάγη στην 13η θέση της τελικής κατάταξης ανάμεσα σε 45 χώρες.

Τέλος, με απόφαση του Δ.Σ., το πριμ κατάκτησης της 2ης θέσης στη τελική κατάταξη που κατέλαβε η αντιπροσωπευτική ομάδα της ΕΛΟΚ στο διεθνές τουρνουά "International Turkish Open 2017" μοιράστηκε ισόποσα στους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες των αγωνισμάτων τους, ως επιβράβευση για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο διεθνές τουρνουά καράτε της Κωνσταντινούπολης με συμμετοχή 27 χωρών και 1500 αθλητών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ κο Γ. Γερόλυμπο να ανακοινώνει το πρόγραμμμα επιχορήγησης της ομοσπονδίας από την ΕΟΕ, χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την ολυμπιακή προετοιμασία αθλητών στο τρέχον έτος, με μεσοπρόθεσμο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2018 στο Buenos Aires αλλά και τους Θερινούς Αγώνες του Tokyo 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου