Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Η ΕΛΟΚ, με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, θα υποστηρίζει με συμμετοχή αθλητών και συλλόγων μελών της, μόνον τους διεθνείς αγώνες που περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό ημερολόγιό της ή σε αποστολές που διοργανώνει η ίδια και μόνον.
Καλούνται όλοι οι σύλλογοι και οι αθλήτες τους να μην προχωρούν σε προετοιμασία ιδιωτικών αποστολών σε αγώνες που δεν περιλαμβάνονται στο ετήσιο καλενδάριο της ομοσπονδίας ή δεν διοργανώνονται από την ίδια την ΕΛΟΚ.
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και τους εγκεκριμένους και ισχύοντες Κανονισμούς της ΕΛΟΚ, για κάθε τέτοια συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες οποιασδήποτε βαθμίδας, απαιτείται προηγούμενη ρητή, έγγραφη, άδεια της ομοσπονδίας μας (ΕΛΟΚ), η οποία δεν θα χορηγείται σε καμία περίπτωση που δεν πληρεί τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι η ΕΛΟΚ αναβιώνει απο φέτος το διεθνές κύπελλο RHODOS CUP και το νέο θεσμό OPEN SERIES με πρώτη διοργάνωση στην Λαμία, στα οποία καλούνται όλοι οι σύλλογοι και αθλητές της ΕΛΟΚ να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου