Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δήμος Πύργου: "Έτοιμη η πόλη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ΚΑΡΑΤΕ Νοτίου Ελλάδος"

IMG 4517Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου των προπονητών των σχολών ΚΑΡΑΤΕ Διαμαντή Κρεμμύδα και Ανδρέα Κακοταρίτη στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή, στο Λάτσειο Δημοτικό Μεγαρο.
Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς.
Αναλυτικά ο Δήμαρχος Πύργου κ.Λιατσής ανέφερε:

"Η πόλη μας είναι έτοιμη από κάθε πλευρά να υποδεχθεί διάφορες αθλητικές διοργανώσεις. Σήμερα είχα τη μεγάλη ευχαρίστηση να είναι εδώ ο κ.Κακοταρίδης και ο κ.Κρεμμύδας. Είναι δύο πασίγνωστοι στην περιοχή μας δάσκαλοι του Καράτε. Υπ'όψιν ότι το Καράτε είναι ένα άθλημα που συμπεριελήφθη στα Ολυμπιακά Αγωνίσματα και έχω μια συγκεκριμένη πρόταση για τη διοργάνωση ενός πρωταθλήματος το οποίο έχει σχέση με τη Νότια Ελλάδα.
Πρόθεσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για αυτή τη διοργάνωση και γι'αυτό κάλεσα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μεσσαλά για να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες και να προκαλέσει τη συγκατάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου για όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε.
Εγώ να ευχαριστήσω και τους δύο δασκάλους και ταυτόχρονα σπουδαίους αθλητές, γιατί υπήρξαν μεγάλοι αθλητές και οι δύο, που νοιάζονται για την πόλη μας.
Με τους πολλούς μαθητές που έχουν και με έμψυχο υλικό να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια με τους 200-250 μαθητές τους θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα αυτό και τι πιο ωραίο η κοινωνία μας να εκφράζεται από τόσο μεγάλες για τον τόπο μας αθλητικές ενέργειες.
Εγώ θα είμαι δι'όλων των δυνατατοτήτων του Δήμου δίπλα τους."

Από τη μεριά του ο προπονητής ΚΑΡΑΤΕ κ. Ανδρέας Κακοταρίτης δήλωσε:

"Έχουμε την τιμή και την χαρά σήμερα να ενημερώσουμε τον κ.Δήμαρχο με την έγκριση που μας έδωσε στο αίτημα που έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ, να διεξαχθεί το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος στην πόλη μας, εδώ στον Πύργο.
Το Κύπελλο είναι για όλες τις κατηγορίες.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο για την ενίσχυση και για τη στήριξη, όπου θα γίνουν οι αγώνες υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου.
Θα συμμετέχουν από μικρά παιδάκια 6 ετών έως και 35 ετών. Θα είναι μια γιορτή για το ΚΑΡΑΤΕ και για την πόλη μας. Είναι μεγάλη μας χαρά.
Θα φιλοξενήσουμε γύρω στους 700 αθλητές με συνοδούς που θα φτάσει τον αριθμό γύρω στις 2000 άτομα."

Ο κ.Διαμαντής Κρεμμύδας τόνισε:

"Εγώ θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που μας δέχτηκε και δέχτηκε με μεγάλη του χαρά να γίνει αυτό το Πρωτάθλημα στον Πύργο, κάτι που προσπαθούμε και οι δύο μας να φέρουμε κάθε χρόνο μετά από εγγύηση της Ομοσπονδίας.
Ερχόμαστε στο πρώτο ότι πρέπει να πετύχουμε αυτό το πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Πελοπόννησο.Ευελπιστούμε για τον μεγαλύτερο αριθμό."

Τέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Μεσσαλάς σχολίασε:

"Όπως ανέφερε και ο κ.Δήμαρχος στην σημερινή συνάντηση, ουσιαστικά συναποφασίστηκε σε πρώτο βαθμό η συνδιοργάνωση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης που θα φέρει πολύ κόσμο στην πόλη του Πύργου και φυσικά θα ακολουθήσουν και οι διαδικασίες που απαιτούνται και μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει άλλη αντιμετώπιση, ώστε το σώμα να εγκρίνει αυτή τη συνδιοργάνωση και εν συνεχεία να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για την επιτυχία των συγκεκριμένων αγωνισμάτων, το χρόνο που θα γίνονται."πηγή:myilianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου