Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. «ΥΠΕΡΙΩΝ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Image may contain: indoorΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. «ΥΠΕΡΙΩΝ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «Κουτούκι της Καλυψώς» , την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Σε μία αίθουσα κατάμεστη ανάμεσα σε αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, ανάμεσα στους προσκεκλημένους, στα μέλη και τους φίλους του Καράτε ,ο Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Υπερίων Παλαιού Φαλήρου και αυτή τη χρονιά τήρησε το έθιμο της κοπής της πίτας και την βράβευση των αθλητών – αθλητριών που διακρίθηκαν το 2017.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , (με τη σειρά που παρουσιάστηκαν), ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης , Ο αρχηγός του SHITORYU KARATE της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κος Χονδροματίδης Παναγίωτης, ο Γενικός Γραμματέας της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της Κρατικής Ομοσπονδίας Καράτε κος Στυλιανόπουλος Ιωάννης , ο αρχηγός του HAKUDA COMBAT JU JITSU shihan Σόλων Ντανοβασίλη, ο αντιπρόσωπος του Ελληνικού SHITOKAI KARATE-DO κος Μοσχόβας Ιωάννης, τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες, τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου.

O Δήμαρχος κος Διονύσης Χατζηδάκης απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίο ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ευτυχισμένη, δημιουργική, με αλληλεγγύη και να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες όλων και έκανε την κοπή της πίτας και της βράβευση των πολυνίκων αθλητών μας .

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στους υποστηρικτές του συλλόγου.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλήτριες και οι αθλητές που είχαν επιτυχίες στους αγώνες κατά την αγωνιστική περίοδο 2017.

Και τελευταία βράβευση ήταν για τον ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΑΘΛΗΤΗ μας κ. Μελιτζάνη Δημήτριο, ο οποίος, κατά το βιογραφικό του, υπήρξε πολυνίκης πυγμάχος από τα παιδικά του χρόνια και επίσημος αθλητής του καράτε την τελευταία 10ετία.
Να μην παραληψουμε τις ευχές για μια χρόνια με επιτυχίες από τον εθνικό προπονητή μπάσκετ κον Παναγιώτη Γιαννάκη .

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλίμου κο Κονδύλη Ανδρέα που παρόλο που δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση μας λόγο εκτάκτου προβλήματος, μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία ευχήθηκε να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά και καλές επιτυχίες στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας. Μας επισήμανε επίσης ότι ο Δήμος είναι δίπλα μας σε όποια στιγμή τον χρειαστούμε.

Το συμβούλιο, οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και οι φίλοι του καράτε και του αθλητισμού ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς φορείς, τους γονείς , τα μέλη ,τους πολίτες του δήμου μας, που υποστηρίζουν εμπράκτως τον αθλητικό σύλλογο ΥΠΕΡΙΩΝ Παλαιού Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου