Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

9 μετάλλια , διακρίσεις και εμπειρίες για τους αθλητές του ΑΣ The Brootherhood M-F-T

nationalChamps 2018"Με επιτυχία συμμετείχε ο σύλλογος μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων το Σάββατο και την Κυριακή 10-11/3 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Λιόσια. Με 26 συμμετέχοντες αθλητές o σύλλογός μας είχε απολογισμό 5 χρυσά, 4 χάλκινα μετάλλια και 2 πέμπτες θέσεις.

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές (πέρισυ 2 χρυσά & 5 χάλκινα).

Πολλοί αρχάριοι αθλητές μας κάνουν το μεγάλο βήμα να συμμετάσχουν αποκομίζοντας νέες εμπειρίες ενώ οι πιο αγωνιστικοί εξελίσσονται και βελτιώνονται περισσότερο χρόνο με το χρόνο.

Αναλυτικά οι διακριθέντες:
 Λυρίτση Βασιλική  1η Θέση στο Kumite και 3η Θέση στα Kata
Η Βασιλική, όπως και πέρυσι, κυριάρχησε στην κατηγορία της (kumite κορασίδων 13 ετών -42 κιλά) πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, κερδίζοντας έτσι 2 αγώνες με μεγάλα σκορ και τον τελικό με 3-0. Μεγάλη απόδοση όμως πέτυχε στο αγώνισμα των kata όπου μετά από 3 αγώνες (2 νίκες με 3-0 και ήττα με 2-1 στον ημιτελικό) έφτασε στο μικρό τελικό όπου πάλι με σκορ 3-0 έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βασιλική ήταν η μοναδική συμμετοχή του συλλόγου μας στα kata.


Χρυσοπούλου Κωνσταντίνα  1η Θέση στο Kumite
Η Κωνσταντίνα ως μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος έτσι και φέτος, μετά από 5 νίκες, παίζοντας με καλή τακτική και κάνοντας μεγάλα σκορ, επικράτησε στον τελικό με σκορ 3-1 ενάντια μίας αξιόλογης αντιπάλου. Έτσι ανέβηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε μια πάρα πολύ καλή και μεγάλη σε συμμετοχές κατηγορία (kumite κορασίδων 13 χρονών +47 κιλά)


Πάλλας Αλέξανδρος  1η Θέση στο Kumite
Ο Αλέξανδρος παρόλο που πέρυσι δεν συμμετείχε, φέτος παίζοντας πιεστικά, έκανε την έκπληξη και μετά από 4 δυνατούς αγώνες έφτασε στο πρώτο σκαλί του βάθρου (kumite Παίδων 13 ετών -55 κιλά).


Tσιρνόβα Αναστασία  1η Θέση στο Kumite
H Αναστασία είναι κοντά μας 2 χρόνια καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, και όπως και ο Αλέξανδρος, επίσης δεν συμμετείχε πέρυσι. Με πολύ καλή τακτική και πιεστικά παιχνίδια κατάφερε μετά από 4 αγώνες να στεφτεί και αυτή Πρωταθλήτρια Ελλάδος (kumite Κορασίδων 13 ετών -47 κιλά).


Κουρουβακάλης Χρήστος  1η Θέση στο Kumite
O Χρήστος ενώ πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση, φέτος ανέβηκε ακόμα ψηλότερα και μάλιστα σε μία δύσκολη και πολύ μεγάλη κατηγορία. Κάνοντας 6 δυνατούς αγώνες, με νίκες σε ημιτελικό και τελικό να κρίνονται στην απόφαση, ο Χρήστος κάνοντας σχεδόν 3 χρόνια καράτε στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος (kumite Παίδων 9 ετών +35 κιλά).



Σεκέρτζογλου Παναγιώτης  3η Θέση στο Kumite
Ο Πάνος παίζοντας στην ίδια κατηγορία με τον Χρήστο μετά από 3 νίκες και καλούς αγώνες έφτασε στη ήττα στον ημιτελικό με 3-1 σκόρ. Στον μικρό τελικό όμως μετά από ένα πολύ δυνατό ματς έφτασε στη νίκη με 6-4 κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο (kumite Παίδων 9 ετών +35 κιλά).



Κασελούρης Μάριος  3η Θέση στο Kumite
Ο Μάριος σταθερός όπως και πέρυσι ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Μετά από 2 νίκες έχασε στον ημιτελικό (3-3 με senju). Έπειτα παίζοντας με καλή τακτική και μετά από ένα δυνατό αγώνα επικράτησε με 4-3 στον μικρό τελικό (kumite Παίδων 9 ετών -30 κιλά).



Τζογάνης Δημήτρης  3η Θέση στο Kumite
Ο Δημήτρης μαθητής του φίλου και συνεργάτη μας Ρούντη Ηλία μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.


Πολύ μεγάλη προσπάθεια έκαναν και οι αθλητές μας Ζαλώνη Στέλλα και Καράμηνας Άγγελος οι οποίοι κατέκτησαν την 5η θέση χάνοντας και οι 2 στο μικρό τελικό. Η Στέλλα έκανε συνολικά 5 αγώνες (3 νίκες-2 ήττες) και ο Άγγελος 4 (2 νίκες-2 ήττες) μένοντας έτσι ένα βήμα πριν το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια για την συμμετοχή και την όποια προσπάθεια κατέλαβαν αξίζουν και στους μικρούς μας αθλητές οι οποίοι δεν κατάφεραν να διακριθούν (Ρόκα Ευγενία, Τομαράς Νίκος, Ρούντη Μαρίνα, Χρηστίδης Χρήστος, Τομαδάκης Μανώλης, Κεραμάρης Βασίλης, Κοτζαμάνογλου Χριστίνα, Ρεσβάνης Νίκος, Γιαννίσης Ανδρέας, Τσιρνόβας Αχιλλέας, Ασημακόπουλος Βαγγέλης & Κων/νος, Νικολής Μάνθος, Αρβανιτάκης Αργύρης και Κουκά Λουκία), αποκομίζοντας όμως γερές εμπειρίες και βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ αρχικά την φίλη και δασκάλα Δούκλια Στεφανία και τον συνεργάτη της Κουμάση Χάρη για την πολύτιμη βοήθεια τους με την αθλήτρια μας Λυρίτση Βασιλική στο αγώνισμα των kata. Μπορούμε να πούμε πως σε αυτούς οφείλετε η επιτυχία αυτή της Βασιλικής. Επίσης τον φίλο και προπονητή Νίκο Στρατίκη για την όλη του βοήθεια με την αθλήτρια μας Χρυσοπούλου Κωνσταντίνα στο κομμάτι του fitness. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας CaptainsBakery, LikeSensePerfumes, SekerCleaners & TokaidoGreece που είναι δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα μας όλο αυτόν τον καιρό. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους αλλά και σε όλους τους φίλους που στηρίζουν αυτή την ομάδα."
πηγή:thebrotherhood.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου