Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Επιτυχίες του Α.Σ. SOLAR-Κ.Κ.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Παίδων-Κορασίδων.

Συνεπής για ακόμα μία φορά ο Α.Σ «SOLAR-Κ.Κ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ» συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο πάλης, στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου 2018.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ και ΜΕΣΣΙΑΝ ΕΙΡΗΝΗ, έφεραν την μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου στα 4 χρόνια λειτουργίας του, αφού μετά τις επιτυχίες στα επιμέρους Πανελλήνια Κύπελλα κατάφεραν να στεφθούν Πρωταθλήτριες Ελλάδος κατακτώντας την τρίτη Θέση (χάλκινο μετάλλιο) στις κατηγορίες ΚΑΤΑ κορασίδων 9 ετών και KUMITE κορασίδων 9 ετών -25kg αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: »το εν λόγω πρωτάθλημα δίνει την δυνατότητα στους αθλητές που επιτυγχάνουν κάποια διάκριση να εγγραφούν στο μητρώο αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ως διακριθέντες αθλητές και να απολάβουν όλα τα προνόμια που ορίζει ο νόμος (μοριοδοτήσεις κτλ), καθώς είναι και το πρωτάθλημα από το οποίο καταρτίζονται οι επίσημες ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ παίδων -κορασίδων.

Τέλος να αναφέρουμε ο,τι καθ’ ομολογία ήταν ένα από τα δυνατότερα και πολυπληθέστερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, καθώς πάνω από 110 σύλλογοι συμμετείχαν με πάνω από 1.000 μικρούς καρατέκα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου