Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΚΟΕ – Olympic Solidarity : Σεμινάριο Προπονητών Καράτε

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε (ΚΟΚΑ) και υπό την αιγίδα προγράμματος του Olympic Solidarity, διοργανώνουν σεμινάριο προπονητών που θα διαρκεσει από τις 30 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δομετίου.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Ισπανός Όλιβα Αντόνιο, ο οποίος εκπροσωπεί την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε (WKF). Σε αυτό δήλωσαν συμμετοχή 40 προπονητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σύγχρονες εξελίξεις σε θέματα προπονητικής του αθλήματος, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο.

Στα πλαίσια του Olympic Solidarity, η ΚΟΕ σε συνεργασία με τις αθλητικές ομοσπονδίες διοργανώνουν σε σταθερή βάση Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών. Για την φετινή χρονιά το Σεμινάριο Προπονητών Καράτε είναι το πρώτο κατά σειρά, και θα ακολουθήσουν αντίστοιχα σεμινάρια προπονητών, σε συνεργασία με τις οικίες Ομοσπονδίες, για προπονητές Καλαθόσφαιρας, Χάντμπολ, Τριάθλου, και Μπάντμιντον. πηγή:balla.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου