Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Επιτυχημένο το σεμινάριο και οι αγώνες της JKS στη Ρόδο

Στις 7 Μαρτίου 2018  ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πενθήμερο σεμινάριο καθώς και οι τρίτοι διασυλλογικοί αγώνες της JKS GREECE υπό την εποπτεία του Shihan Yutaka Katsumata 8 DAN, στην Ρόδο. Το επίπεδο της διοργάνωσης και αυτή τη χρονιά κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς το ενδιαφέρον, αλλά και η ενεργή συμμετοχή των αθλητών κάθε ηλικίας ήταν αξιοθαύμαστη.

Ο Shihan Yutaka Katsumata δίδαξε και ανάλυσε θέματα διαιτησίας, KUMITE και ΚΑΤΑS,  επισημαίνοντας ειδικότερα για τα θέματα διαιτησίας, ότι δεν είναι αρκετό κάποιος να γνωρίζει τους κανόνες των αγώνων, αλλά να ξέρει και καράτε για να τους εφαρμόσει.

Η μακροχρόνια παρουσία του Shihan Yutaka Katsumata  στη Ρόδο, που σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει 40 χρόνια, έχει όλα εκείνα τα  χαρακτηριστικά που απαιτούνται  για  τον ορισμό μιας ξεχωριστής   «ΣΧΟΛΗΣ  ΣΚΕΨΗΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  KARATE Do» που πρεσβεύει ο Shihan Yutaka Katsumata. Οι νέοι καρατέκα των σχολών μας,  αποδεχόμενοι αυτές τις αξίες και αρχές του καράτε τιμούν και σέβονται τους δασκάλους τους.

Η συμμετοχή του sensei Κωνσταντίνου Έλενα με μαθητές του στο σεμινάριο, αποτέλεσε τιμή για την J.K.S GREECE.

Το «ευχαριστώ» των διοργανωτών:

«Με πολύ σεβασμό  απευθύνουμε   τις άπειρες ευχαριστίες μας  στο  Δ.Ο.Π.Α.Ρ  και  τον  κ. Στέφανο  Κυριαζή καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής και τον Πρόεδρο κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη για την αρωγή τους στη διοργάνωση.  Τέλος  η J.K.S   GREECE ευχαριστεί   την  ‘’ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ  ΕΝΑCT.  A.E  -ΣΤΗΡΙΞΙΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ   Α.Ε  για  την ευγενική τους χορηγία στην διοργάνωση  του Σεμιναρίου και του Διασυλλογικού  Πρωταθλήματος».
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου