Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια τελετή βράβευσης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο η ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, για την αγωνιστική περίοδο 2017.
Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι αθλητές/τριες οι οποίοι κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις σε Παγκύπρια Πρωταθλήματα καθώς και για τις διακρίσεις τους σε διεθνείς αγώνες. Επίσης, τιμήθηκαν όλοι οι προπονητές καράτε που παρακολούθησαν την ακαδημία προπονητών το 2017. Στην τελετή απεύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος  της ΚΟΕ, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Δημήτρης Λεοντή και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Καράτε, Ανδρέας Βασιλείου.
Στην τελετή έδωσε το παρόν του ο Αντόνιο Εσπίνος, πρόεδρος της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε, ο οποίος βραβεύτηκε για τη μεγάλη συμβολή του στην ένταξη του καράτε ως ολυμπιακό άθλημα το 2020 στην Ιαπωνία. Η Εσπίνος απεύθυνε θερμό χαιρετισμό προς την Κυπριακή ομοσπονδία καράτε, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο της Αντρέα Βασιλείου για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται. πηγή:goal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου