Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 22-23/12 & 30/12

Η ΕΛΟΚ και το τεχνικό της επιτελείο υπενθυμίζουν ότι οι προπονήσεις των προ-εθνικών ομάδων είναι υποχρεωτικές, ενώ όπως τονίστηκε στην προπόνηση της 16ης Δεκεμβρίου 2018 οι αθλητές-τριες που θα απουσιάσουν 3 φορές από το πρόγραμμα προπονήσεων που δημοσιεύθηκε στις 22/11/2018 θα τίθενται αυτομάτως εκτός προ-εθνικής ομάδας χωρίς άλλη περαιτέρω διαδικασία ή ειδοποίηση.

Ο πρώτος στόχος της προ-εθνικής ομάδας για το νέο αγωνιστικό έτος είναι η στελέχωση της αθλητικής αποστολής της ΕΛΟΚ για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων - Νέων & U21 στο Aalborg (Δανία) και ο χρόνος είναι απόλυτα περιοριστικός και δεσμευτικός για την αξιολόγηση και την άρτια προετοιμασία της ομάδας. Ήδη, όσοι απουσίασαν από την προπόνηση που έλαβε χώρα στις 15/12 και 16/12 έχουν χρεωθεί με 1 απουσία που έχει καταγραφεί στο προσωπικό φάκελο αξιολόγησης κάθε αθλητή-τριας.

Η προπόνηση στις 22-23/12/2018 θα πραγματοποιηθεί στο προπονητήριο της ΕΛΟΚ στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα, και θα πρέπει να παραστούν όλοι υποχρεωτικά.

Σάββατο 22 Δεκεμεβρίου 2018
10:00 - 11:30 Kumite (u21)
11:30 - 13:00 Kumite (Ανδρών - Γυναικών)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018
09:00 - 10:00 Κata (όλες οι ηλικιακές κατηγορίες)
10:00 - 11:30 Kumite (Εφήβων - Νεανίδων)
11:30 - 13:00 Kumite (Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών)

Στις 30/12/2018 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα προπόνηση με την οποία θα κλείσει ο κύκλος της διαδικασίας επιλογής για την αποστολή της ΕΛΟΚ στο Ευρωπαϊκό του Aalborg (Δανία).
Στην προπόνηση αυτή θα παραβρεθούν και σωματειακοί προπονητές κατόπιν πρόσκλησης από την Τεχνική Επιτροπή (Τ.Ε.) της ΕΛΟΚ ώστε να ενημερωθούν σχετικά με το περαιτέρω πρόγραμμα προετοιμασίας των αθλητών -τριών τους οι οποίοι θα στελεχώνουν την αποστολή της ΕΛΟΚ.

Η προπόνηση θα διεξαθχεί με την επίβλεψη της Τ.Ε. στην αρένα του Ο.Α.ΚΕ. Άνω Λιοσίων όπου θα τοποθετηθούν αγωνιστικοί χώροι (τατάμι) και χρονόμετρηση για τις ανάγκες της προπόνησης, ενώ θα παραστούν επίσημοι διαιτητές του Σώματος Διαιτησίας.
Στο περιθώριο της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση στην οποία θα μοιραστεί αθλητικό υλικό – δώρα στους αθλητές. 
Τέλος, στις 30/12 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στα περιφερειακά κλιμάκια με τους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικών Ομάδων θα τηρηθεί απαρέγκλιτα. Η επιλογή στην προ-εθνική και Εθνική ομάδα είναι ύψιστη τιμή για τους αθλητές-τριες που έχουν κατοχυρώσει αυτό το προνόμιο και αυτομάτως δημιουργεί σημαντικές υποχρεώσεις σε όσους συμπεριλαμβάνονται σ' αυτές. Η περίοδος των προ-εθνικών και εθνικών ομάδων λογίζεται το χρονικό διάστημα από την πρόσκληση των αθλητών -τριων μέχρι της εκπληρώσεως του αντικειμενικού σκοπού - εκπροσώπησης της ΕΛΟΚ και της χώρας σε διεθνείς διοργανώσεις ή του αγωνιστικού στόχου για τον οποίο συγκροτήθηκε.
Η επιλογή της όποιας αποστολής δεν ακυρώνει την προ-εθνική ομάδα η οποία θα συνεχίσει την προετοιμασία της για άλλους διεθνείς αγώνες που θα συμμετάσχει επίσημα η ΕΛΟΚ με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα που καταρτίζει.Στο πλαίσιο αυτό θα δωθούν ευκαιρίες σ' όλους τους αθλητές και η αξιολόγηση θα είναι συνεχής σ' όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου