Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΑΣ Οδυσσέας:Καλή επιτυχία!!! Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα είναι κοντά σας

Image may contain: 1 person, smiling, standing, sky and outdoorΑναχώρησαν  για την Σαγκάη και το Κarate 1 Series A οι αθλητές του ΑΣ Οδυσσέας

Image may contain: 1 person, standing and childΗ Μαρίζα Σουμπασάκη δηλώνει για τους αθλητές Dionisis Xenos Stefanos Xenos Dimitris Rigas Τζωρτζίνα Ξένου, Nikoleta Zervou Konstantina Peppa Γιώργος Καραλής Διονύσης Καρωτός.  :
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing" Toυς ευχόμαστε καλή επιτυχία!!! Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα είιναι κοντά σας!!! 💪💪🇬🇷️👊
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον χορηγό του Διονύση την ANEK LINES που στάθηκε στο πλευρό του κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς 2018. Χωρίς την στήριξη του Μέγα χορηγού του δεν θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ που είναι σήμερα!
Image may contain: 1 personImage may contain: 2 people, people standingΝα σημειώσουμε ότι πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε τον προηγούμενο μήνα ο Διονύσης ήταν 5ος στο Ευρωπαϊκό ranking κάτι που του εξασφάλιζε την συμμετοχή του στα European Olympic games, (πάνε οι 8 πρώτοι του ranking). Βάση της σημερινής κατάταξης και μετά την μη συμμετοχή του στo Παγκόσμιο ο Διονύσης βρίσκεται στο νούμερο 9. Γι αυτό και η απόδοσή του στα επόμενα τουρνουά θα είναι καθοριστική για την είσοδό του και πάλι στην οκτάδα! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!στο τελευταίο προ-Ολυμπιακό τουρνουά για το 2018 "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου