Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ: Ανάληψη θέσεων και απόφαση για την Γενική συνέλευση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΚΑΡΑΤΕ

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Κ στις 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας έλαβε μια σειρά αποφάσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι οποίες συνοψίζονται παρακάτω για την ενημέρωση των συλλόγων και των μελών της ομοσπονδίας μας:


1. Το Δ.Σ.προχώρησε σε μερική αναδιάρθρωση της σύνθεσής του μετά την επιστολή παραίτησης του κου Χρήστου Μπουλούμπαση από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΛΟΚ. Η εκλογή νέου Προέδρου και Γενικού Γραμματέα έγινε με ομόφωνη πρόταση - απόφαση των μελών του Δ.Σ. και τα νέα τους καθήκοντα αναλαμβάνουν ως εξής: Πρόεδρος η κα Ποντίδα Εμμανουέλα και Γενικός Γραμματέας ο κος Λαζαρίδης Στέφανος.
Δείτε την πλήρη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής στο σύνδεσμο πατώντας κλικ εδώ.

Σύσσωμο το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στο πρόσωπο του κου Χρήστου Μπουλούμπαση για τις υπηρεσίες που πρόσφερε ως Πρόεδρος αλλά και από άλλες θέσεις ευθύνης πρωτύτερα. Ο κος Χ. Μπουλούμπασης παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και στηρίζει την εκλεγμένη Διοίκηση με την νέα της σύνθεση.

2. Το Δ.Σ. ενημερώθηκε εκτενώς για τα απαράδεκτα περιστατικά που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 11ης Νοεμβρίου 2018 και αποτυπώθηκαν στα Πρακτικά τα οποία επικυρώθηκαν και άμεσα προχωράει στην υλοποίηση των αποφάσεων που λήφθηκαν από το ανώτατο καταστατικό όργανο της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου