Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Kudo και Ραντεβού στην Ελλάδα το 2020

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, shoes, tree, sky, outdoor and natureΜε πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα kudo στην Nagoya της Ιαπωνίας.
Την Ελλάδα εκπροσώπησαν σε αθλητικό επίπεδο ο αθλητής Βαγγέλης Σερεμετάκης και ο Βασίλης Τριαντάφυλλος σαν Coach της ελληνικής αποστολής & Instructor της Kudo Hellas. Σε διοικητικό επίπεδο την Kudo Hellas εκπροσώπησε ο Chief Instructor για την Ελλάδα, κος Γ. Γερόλυμπος.
Η αποστολή της Kudo Hellas επιστρέφει σήμερα έχοντας στις αποσκευές της μία τρίτη θέση στην κατηγορία U16 που κατέκτησε ο Βαγγέλης Σερεμετάκης μετά απο εξαιρετική απόδοση, χάνοντας το εισητήριο για τον τελικό με απόφαση, ενώ το αποτέλεσμα στον ημιτελικό με τον Ρώσο αντίπαλο του είχε λήξει ισόπαλο. Δέον να σημειωθεί οτι ο αθλητής μας τερμάτισε 3ος χωρίς να ηττηθεί σε κανέναν αγώνα του.
Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα έγινε και η Γενική Συνέλευση της Kudo International Federation (KIF). Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν στην ΓΣ αυτή ήταν και η ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2020 στην Ελλάδα.
Επίσης η Kudo Hellas πλέον είναι στο κέντρο των αποφάσεων μετά την εκλογή του κου Γερόλυμπου ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της KIF και Director, υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας.
Ραντεβού στην Ελλάδα το 2020, η Παγκόσμια Elite του Kudo θα δηλώσει παρών στην Πατρίδα μας.
πηγή: Kudo Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου