Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Antonio Εσπίνος επανεξελέγη ως Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε και δηλώνει

Ο κ Εσπίνος, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά το 1998, ανήλθε ομόφωνα για επανεκλογή στην προεδρία WKF για την περίοδο 2016-2022. 79 αντιπρόσωποι από το σύνολο των 82 εκπροσώπων με δικαίωμα ψήφου με μυστική ψηφοφορία επέλεξαν τον κ Εσπίνος  στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην αυστριακή πόλη μέσα στην ημέρα πριν από την έναρξη των αναμενόμενων 2016 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε .

Ο κ Εσπίνος είπε: «Είναι τιμή για μένα να έχω λάβει μια τέτοια πλήρη υποστήριξη και θα προσπαθήσω να πάω το άθλημα του  Καράτε σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη. Είμαστε έτοιμοι να δούμε  το όνειρό μας το Καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα εργαστούμε μαζί έτσι ώστε το Καράτε μπορεί να συνεχίσει και να εμπνεύσει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ".

"Ιστορικές στιγμές"

«Ζούμε ιστορικές στιγμές στο καράτε. Αυτό είναι το πρώτο συνέδριο μετά την ένταξή μας στο Τόκιο Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που εργάστηκαν σκληρά και συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία, "σχολίασε ο κ Εσπίνος στην ομιλία του στην ολομέλεια. Ο Πρόεδρος της WKF εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την υποστήριξή τους, και μοιράστηκε τη χαρά του για τις ιστορικές  ημέρες του Καράτε

"Η επιτυχία είναι η επιτυχία σας. Όσο μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να είναι είστε πιστοί στις αξίες που αντιπροσωπεύει η WKF, μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι », δήλωσε ο κ Εσπίνος.

Μετά από πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η ολομέλεια της  WKF ενέκρινε  διά βοής τον ορισμό του  Ιάπωνα   Takashi Sasagawa ως  Επίτιμο Πρόεδρο της WKF.
Η προετοιμασία της συμμετοχής του Καράτε ως Ολυμπιακό άθλημα στο Τόκιο το 2020, η πλήρως αποδοχή των πέντε νέων μελών από  Εθνικές Ομοσπονδίες, η έγκριση των οικονομικών  και  ο εορτασμός μιας παγκόσμιας εκδήλωση που ονομάζεται "Παγκόσμια Ημέρα Καράτε" το 2017 ήταν μεταξύ των πολλών θεμάτων που συζητήθηκαν στο Συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου