Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Απένειμε το «χρυσό» μετάλλιο της πόλης στους Ολυμπιονίκες ο Δήμος Πειραιά!

Το χρυσό μετάλλιο της πόλης απένειμε σε ειδική τιμητική συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά στους Ολυμπιονίκες του Ρίο, οι οποίοι έχουν σχέση με την πόλη του Πειραιά: Λευτέρη Πετρούνια, Σπύρο Γιαννιώτη, Παναγιώτη Μάντη καθώς και στον ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης, προπονητή του Σπύρου Γιαννιώτη και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Γέμελο.

Τα χρυσά μετάλλια της πόλης απένειμαν στους Ολυμπιονίκες: ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στον Λευτέρη Πετρούνια (χρυσό μετάλλιο στους κρίκους) και στον δημοτικό σύμβουλο και ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης Νίκο Γέμελο, ο προεδρεύων του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στον Σπύρο Γιαννιώτη (αργυρό μετάλλιο στα 10.000 μ. κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης), η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου στον Παναγιώτη Μάντη (χάλκινο μετάλλιο ιστιοπλοΐας).

Η ειδική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε με τον Προεδρεύοντα και Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να επισημαίνει τα εξής:

«Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ. Θέλω επίσης να σας πω ότι για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός, ο Δήμος, κι εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σε όλους τους αθλητές. Και στον Σύλλογό μας φυσικά αλλά και τον Πειραιά. Για μένα που έχω μεγαλώσει κι εργάζομαι στον Πειραιά, εννοείται και για τον Σύλλογό μας, έχει πολύ μεγάλη σημασία παιδιά από τον Πειραιά και παιδιά που αγωνίζονται σε συλλόγους του Πειραιά, να μπορούν να διακρίνονται. Αποτελούν παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά στον Πειραιά. Έχει ξεχωριστή σημασία για μας να συμβαίνει αυτό και δίνουμε τεράστια βαρύτητα. Για άλλη μια φορά σας συγχαίρω και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να είστε όλοι καλά».
πηγή: xtypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου