Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η Αν. Δελλή χρυσή καρατέκα στο Πανελλήνιο U21!

Η Αναστασία Δελλή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και δίπλα της η Αγ.Αρσενοπούλου (3η) και η Δημ. Κωνσταντινίδου (2η) τις οποίες νίκησε στο ταπί των αγώνων η αθλήτρια του ΑΣ Αγ. Ματθαίου.
Η Αναστασία Δελλή του ΑΣ καράτε Αγ. Ματθαίου, για 5η συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε χρυσή καρατέκα στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών U21.
Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών καθώς και του Πανελληνίου Κυπέλλου Παίδων - Κορασίδων 12/13 ετών & Ανδρών - Γυναικών U-21 ετών. Η διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, η οποία είχε και την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων.
Στους αγώνες, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο ΑΣ καράτε Αγ. Ματθαίου με τετραμελή αθλητική παρουσία.
Ο επικεφαλής της αποστολής και Δάσκαλος της σχολής του κερκυραϊκού συλλόγου, Κ. Αγάθος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διοργάνωση, την οποία χαρακτήρισε «επιτυχημένη», τη χρυσή επιτυχία της Αναστασίας Δελλή, αλλά και την αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα εφήβων του Χαράλαμπου Δελλή στα -57kg, Δημήτρη Κουρσάρη στα +70 kg και της Κων/νας Αγάθου στα +59kg του πρωταθλήματος νέων γυναικών.
Η Αν. Δελλή χρυσή καρατέκα στο Πανελλήνιο U21!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου