Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τρία μετάλλια για τον Πανηλειακό Α.Σ. Καράτε και διεξαγωγή του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδας

Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ στο Κύπελλο Ελλάδας που διεξήχθη το Σάββατο  1η  Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πάλης  Άνω Λιοσίων, με διοργανώτρια την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ).  Με άρτια φυσική  και σωματική προετοιμασία από τον ακούραστο προπονητή, πτυχιούχο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Νοτίου Ελλάδας,  Ανδρέα Κακοταρίτη  (κάτοχο  Μαύρης Ζώνης  5 DAN  στο SHITO RYU , Mαύρης Ζώνης  5 DAN στο OKINAWA ,  Μαύρης Ζώνης  4 DAN στην ΕΛ.Ο.Κ) και εμφορούμενοι από τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι, οι αθλητές του συλλόγου εισήρθαν στον αγωνιστικό χώρο με ηθικό σθένος, αποφασιστικότητα και τεχνική πληρότητα, αποδεικνύοντας ότι το αρχαιοελληνικό ρητό: «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» γίνεται πράξη στον πολυνίκη  Σύλλογο.
Οι αθλητές των σχολών Πύργου  και Αμαλιάδας   έκαναν υπερήφανους τόσο τους γονείς  και τους λοιπούς αθλητές του συλλόγου, όσο και τον δάσκαλό τους Ανδρέα Κακοταρίτη, η πολυετής προσφορά του οποίου στον Αθλητισμό  και στην κοινωνία της Ηλείας δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά.
Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν  3 μετάλλια  (1 ασημένιο και 2 χάλκινα).
Ασημένιο μετάλλιο  κατέκτησε  ο Δημήτρης Αλεξόπουλος στο KUMITE ΠΑΙΔΩΝ -40 κιλά   12-13 Ετών.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι:  Δημητρόπουλος Αθανάσιος στο KUMITE  +84 κιλά under-21 Ετών και Μπάλλας Ηλίας στο KUMITE ΠΑΙΔΩΝ  -40 κιλά  12-13 Ετών.
Τους αθλητές συνόδευσε ο  δάσκαλός τους.

Το Κύπελλο Ν. Ελλάδας στις 6 Νοεμβρίου στην Αμαλιάδα
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του προπονητή του Πανηλειακού Α.Σ. Καράτε, Ανδρέα Κακοταρίτη, η   Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ενέκρινε το αίτημα του συλλόγου για την διεξαγωγή του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδας όλων των κατηγοριών (παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, νέων ανδρών –νέων γυναικών, ανδρών – γυναικών) στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας  στις  6 Νοεμβρίου 2016. Το πρωτάθλημα θα αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω ανάπτυξη του Αθλητικού Ιδεώδους στο Νομό μας, πόσο μάλλον που η Δ.Ο.Ε  ενέταξε ήδη το ΚΑΡΑΤΕ στα Ολυμπιακά Αθλήματα.
πηγή: protinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου