Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δελτίο τύπου
________________
Επέστρεψαν γεμάτοι δυνατές εμπειρίες εφόδιο για τους επόμενους αγώνες, οι αθλητές του Α. Σ ΜΑΚΕΔΩΝ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων και στο πανελλήνιο κύππελο Παίδων Γεννηθείς του 2003 & 2004.
Οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι :
1) Διονυσία Φιλιμέγκα (πρωτάθλημα)
2) Διονύσης Τσανασίδης (πρωτάθλημα)
3) Τσιλιγκερίδης Παύλος (κύππελο)

Δηλώσεις προπονητή:
Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές_τριες μου για την προσπάθεια τους, και όσον αναφορά με την εμφάνιση των αθλητών μου, έχω να προσθέσω ότι δεν αποδόσαμε τα δέοντα. Όμως να δηλώσουμε ότι ο αθλητής μας, Τσιλιγκερίδης Παύλος που αγωνίστηκε στο κύππελο ήταν ήδη τραυματισμένος στο πόδι, ο δε Τσανασίδης Διονύσης έπαιρνε μέρος 1η φορά, έχασε στον πρώτο γύρο, και η Διονυσία Φιλιμέγκα, πέρασε στην 1η δεκάδα της κατηγορίας της, παιρνόντας τον 1ο γύρο μπάι, κερδίζοντας τον 2ο γύρο 7-0 στον 3ο γύρο έφερε ισοπαλία 3-3 και έχασε τον αγώνα στην απόφαση (χάντει) των κριτών διαιτητών. Αυτό που πραγματικά πρέπει να τονίσουμε είναι ότι σίγουρα όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες, δεν πέσαμε σε καλή μέρα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως τα παιδιά κατάλαβαν τι σημαίνει πραγματικά να συμμετέχουν στο ποιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ελλάδος. Έρχονται καλύτερες εμφανίσεις στην πορεία.
Τέλος η Συμμετοχή μου στο σχήμα τις διαιτησίας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που συμμετείχα είναι τιμή για μένα, άλλο τόσο που διαιτήτευσα, στους τελικούς, και σαν κριτής, αλλά και σαν ρέφερι.
Συγχαρητήριαστην Κ. Ε. Δ. και στήν Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (Ε.Λ.Ο.Κ)
και φυσικά στους διεθνής μας διαιτητές που με την εμπειρία και την γνώση τους κύλησε ομαλά το πρωτάθλημα.
Πηγή:FB Giannis sidiropoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου