Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ασημένιος ο Ηλίας Μουταφτσής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε!

Να σημειωθεί ότι, ο Σερραίος αθλητής, αγωνίστηκε στην κατηγορία -75kg μετά από 2 ολόκληρες εβδομάδες αποχής, λόγω ανεμοβλογιάς...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ανδρών γυναικών έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο πάλης Ανω Λιοσίων.
Μετά από 4 πολύ δυνατά ματς, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας μόνο στον τελικό με 2-1 ! Το πρώτο ματς έληξε 2-0 το δεύτερο ματς έληξε 4-0....το τρίτο ματς ήταν από τα δυσκολότερα, διότι βρέθηκε πίσω στο σκορ 3-0 ! Μετά από υπερβολική πίεση, και με τις σωστές υποδείξεις του προπονητή του, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, κατάφερε και γύρισε το σκορ σε 4-3 !!! Τέλος, στον τελικό, αγωνίστηκε με ένα από τα φαβορί της κατηγορίας! Προηγήθηκε 1-0 αλλά, και λόγω της εμπειρίας του (23 χρονών ο αντίπαλος), ανατράπηκε το σκορ σε 2-1.

Το σημαντικότερο όμως, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Ηλίας, ήταν ότι ο τελικός του αναδείχθηκε ο καλύτερος του πρωταθλήματος!

Στο προσωπικό του ευχαριστήριο μήνυμα, είπε τα εξής: «Επιστρέφοντας από Αθήνα, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς μου OwlClothes καθώς και το γυμναστήριο Warehouse 7 ως προς το ρουχισμό και τους χώρους του γυμναστηρίου αντίστοιχα! Τον προπονητή μου τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο που με στηρίζει στις νίκες και στις ήττες και όπως είπε ο ίδιος...τα καλύτερα έρχονται»

Ο Ηλίας Μουταφτσής, ελπίζει πως ο επόμενος στόχος του θα είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε στο Μον Πελιέ της Γαλλίας, αν συγκροτηθεί ομάδα για το ομαδικό αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος (team kumite)


πηγή:serraikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου