Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

«Kinesis Fight Club» επιτυχίες σε αγώνες μαχητικών αθλημάτων

Σε αγώνες ζίου-ζιτσου μάχης (combat jiu jitsu) συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος του γυμναστηρίου «Κίνησις» του Κιλκίς «Kinesis Fight Club».
Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 20.3.16 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ατέρμων», στον Αγιο Παντελεήμονα.

Το «Kinesis» συμμετέσχε με έξι αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο στυλ του κικ μπόξιν, κυόκουσιν καράτε και για πρώτη φορά στο στυλ του ζίου ζίτσου μάχης.
Στο κικ μπόξιν, o Χάρης Πιπερίδης κατέλαβε πρώτη θέση, ο Στάθης Ασίκης ισοπαλία, ο Δημήτρης Τσαρσιταλίδης έφερε ισοπαλία και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του.

Στο κυόκουσιν καράτε ο Νικος Κουτσιόγλου έφερε ισοπαλία και στο ζίου ζίτσου μάχης, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Σαράντης Νίκογλου, που μετά από δυο πολύ σκληρούς γύρους υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
KINESIS
Θεωρήθηκε παρ’όλα αυτά από τους πιο σκληρούς αγώνες της διοργάνωσης και του προτάθηκε συμμετοχή σε επαγγελματικούς αγώνες μικτών μαχητικών αθλημάτων.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Αντώνης Γιαννακίδης και Χρήστος Τσιτσικάος, που δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών τους, μιας και η διαιτησία δεν ευνόησε τους σαφώς καλύτερους αθλητές τους «Kinesis».

Επόμενες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος το «Kinesis» είναι το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου τον Απρίλιο και στο διεθνές πρωτάθλημα κυόκουσιν καράτε τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου