Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οι εντυπώσεις του προέδρου των Λεόντων Νέας Σμύρνης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καρατε

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ 2016

Διεξήχθη σήμερα στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε. Αρχικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα.
Τις επιδόσεις τους, καθώς και την επάρκεια των διαιτητών δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από τους γονείς. Θα σταθώ όμως σε δύο σημεία που με εξέπληξαν ευχάριστα.
Το πρώτο είναι η οργάνωση των αγώνων, την ευθύνη της οποίας είχε όπως πάντα η Ομοσπονδία. Μολονότι δεν τηρήθηκε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα, υπήρχε σημαντική βελτίωση που θύμιζε πρωτάθλημα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα αναφέρω ενδεικτικά τα κουβούκλια των προπονητών, τον ελεγχόμενο αγωνιστικό χώρο, τις διαπιστεύσεις των προπονητών και των αθλητών που παραδίδονταν στην γραμματεία πριν από κάθε αγώνα, καθώς και τα διπλώματα αθλητών με τυπωμένα τα ονόματά τους.
Το δεύτερο αφορά στην παρουσία του Γ.Γ.Α. Ιούλιου Συναδινού. Ο Γ.Γ.Α. , αφού χαιρέτησε και συνομίλησε με τα μέλη της Ομοσπονδίας, όπως είθισται θεσμικά, παρακολούθησε τους αγώνες από τις κερκίδες για περισσότερο από δύο ώρες. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τα προβλήματα του αθλήματος συζητώντας με παράγοντες συλλόγων, γονείς και αθλητές.
Ελπίζω την επόμενη φορά να υπάρχει και δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων.

Κώστας Μητρόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.
Λεόντων Νέας Σμύρνης
Leontes Neas Smyrnis's Profile Photo
Πηγή: FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου