Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ TEAM & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Γενική Γραμματέας της ομοσπονδίας κ. Εμμανουέλα Ποντίδα παρουσίασαν το νέο προπονητικό επιτελείο των Εθνικών και προ - Ολυμπιακών Ομάδων. Το ανανεωμένο σε πρόσωπα προπονητικό team στελεχώνεται ως εξής:
Εθνικός Προπονητής:
Στέλιος Σκαρογιάννης
Βοηθοί Εθνικοί Προπονητές:
Μάρκος Γεωργιάδης, Φώτης Λεκάκος, Νεκτάριος Ξένος και Γιάννης Σύλλας
Εθνικός Προπονητής PARA-KARATE:
Γιώργος Καρβούνης
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία ARAWAZA και τον εκπρόσωπό της κ. Λάμπρο Λίτο με τη μορφή χορηγίας ύψους 15.000 (€) ευρώ τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των εθνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις. Για το προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Linz ο κύριος Λίτος ανακοίνωσε ότι η ARAWAZA θα χορηγήσει στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας πλήρη αγωνιστικό εξοπλισμό (στολές κάτα και κούμιτε, γάντια, επικαλαμίδες, θώρακες, προστατευτικά στήθους, ζώνες και σάκο μεταφοράς) και στους προπονητές - συνοδούς στολή και σάκο μεταφοράς, ονομαστικής αξίας 6.300 (€) ευρώ.
Η Διοίκηση ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με τον χειρουργό ορθοπεδικό - αθλητίατρο κ. Μάριο Σαλμά (έχει διατελέσει ιατρός της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών) ο οποίος αναλαμβάνει δωρεάν την επίβλεψη και κάθε χειρουργική επέμβαση που τυχόν χρειαστεί για τους αθλητές της εθνικής ομάδας Ανδρών - Γυναικών καθώς και με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Sports Phsyio Med και τον φυσικοθεραπευτή κ. Θεόδωρο Χαριτίδη ο οποίος αναλαμβάνει αφιλοκερδώς την αποθεραπεία και αποκατάσταση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών - Γυναικών.
Τέλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών - Γυναικών που θα συμμετάσχει στο 23ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WKF) που διεξάγεται 25 - 30 Οκτωβρίου στο Linz της Αυστρίας και η οποία αποτελείται από δεκατρείς (13) αθλητές και αθλήτριες
Οι παρακάτω 13 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Αυστρία:

KATA ΑΝΔΡΩΝ: ΚΛΕΒΑΡ ΠΑΡΙΣ
KATA ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΞΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
KUMITE ΑΝΔΡΩΝ +84: ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
KUMITE ΑΝΔΡΩΝ -67: ΓΙΔΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
KUMITE ΑΝΔΡΩΝ -75: ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
KUMITE ΑΝΔΡΩΝ -84: ΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
KUMITE ΓΥΝΑΙΚΩΝ +68: ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
KUMITE ΓΥΝΑΙΚΩΝ -55; ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
KUMITE ΓΥΝΑΙΚΩΝ -61: ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
KUMITE ΓΥΝΑΙΚΩΝ -68: ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΟΜΑΔΙΚΟ KATA: ΚΟΛΙΝΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΟΜΑΔΙΚΟ KATA: ΠΑΠΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΟΜΑΔΙΚΟ KATA: ΚΟΛΙΝΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΤΑ

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι:
Στέλιος Σκαρογιάννης - Προπονητής
Γκορέζης Παναγιώτης - Διαιτητης
Ιωάννης Κανέλλης - Αρχηγός Αποστολής
Χρήστος Μπουλούμπασης - Πρόεδρος της ΕΛΟΚ
Κευβαν Γκάζι - Διευθυντης αθλήματος ΕΛΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου