Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Δημοσιογραφική Διάσκεψη - 43ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων και 8ο U21– Λεμεσός 2016.

 28 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στη Λευκωσία η Δημοσιογραφική Διάσκεψη με θέμα «43ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων και 8ο U21– Λεμεσός 2016».

Τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους οι κύριοι Δημήτρης Παρτέλλας, Α’ Λειτουργός του ΚΟΑ, ο κύριος Χαράλαμπος Χρήστου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος, καθώς και αθλητές της Εθνικής Ομάδας Καράτε, γονείς και άλλοι παράγοντες του αθλητισμού.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Φεβρουαρίου 2016, στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», στη Λεμεσό.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καράτε, κύριος Ανδρέας Αρχιμήδης, σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς του Πρωταθλήματος: την εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου, που είναι ο μέγας χορηγός της Ομοσπονδίας μας, το ΡΙΚ, που είναι ο χορηγός επικοινωνίας του αγώνα, τη CYTA, τον ΚΟΑ, την ΚΟΕ, τον ΚΟΤ, το ξενοδοχείο Atlantica Miramare, στη Λεμεσό, καθώς επίσης και τους υποστηρικτές του Πρωταθλήματος μας, που είναι η εταιρεία Gano Excel, οι υπεραγορές «Αθηναινίτης» και ο Δήμος Λεμεσού. Τέλος ευχαρίστησε της οργανωτική επιτροπή του αγώνα, καθώς και τους εθελοντές και όσους άλλους συνεισφέρουν με στόχο της επιτυχία του αγώνα.

Ο κύριος Κώστας Ελληνίδης, Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Καράτε και συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος ενημέρωσε ότι στο 43ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων και 8ο U21 θα λάβουν μέρος συνολικά 973 αθλητές, από 48 χώρες της Ευρώπης, 161 προπονητές, 128 διαιτητές και 143 επίσημοι παράγοντες του αθλητισμού.

Ο κ. Μάριος Σάκκης, Ομοσπονδιακός Προπονητής επεσήμανε ότι το Πρωτάθλημα είναι ένας υψηλού επιπέδου αγώνας και οι αθλητές της Εθνικής Κύπρου, έχουν δουλέψει αρκετά σκληρά για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να φέρουν επιτυχίες για την Κύπρο.

Ο κύριος Δημήτρης Παρτέλλας, Α Λειτουργός του ΚΟΑ και εξήρε τη σημαντικότητα τέτοιων μεγάλων αγώνων για την Κύπρο και συνεχάρη τους συντελεστές του Πρωταθλήματος.

Ο κ. Χαράλαμπος Χρήστου, μέλος της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου δήλωσε ότι η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου δε θα μπορούσε να μη στηρίξει μια τόσο μεγάλη και σημαντική προσπάθεια.

Το 43ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων και 8ο U21 τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου