Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιώργος Κοσμίδης θα τιμηθει ο «Παιδοπολίτης της Χρονιάς»απο το Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων


Την προσεχή Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στις 11 το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης Αγριάς,  ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων πραγματοποιεί την καθιερωμένη  Ετήσια Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων όπου μεταξύ άλλων θα κοπεί η παραδοσιακή βασιλόπιτα και θα τιμηθεί ο «Παιδοπολίτης της Χρονιάς». Φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου επέλεξε ομόφωνα τον Γιώργο Κοσμίδη για να του απονείμει τον τίτλο.

Τον χρόνο που πέρασε ο Γιώργος Κοσμίδης , ίδρυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Άοπλης Πάλης Πλήρους Επαφής (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.) , της οποίας είναι Τεχνικός Διευθυντής και εκπρόσωπος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία , με πρόεδρο τον πρώην Υπουργό και Δήμαρχο Βόλου , Αλέκο Βούλγαρη και Αναπληρωτή πρόεδρο τον επίτιμο Αρχηγό του Στρατού , Παναγιώτη Χαρβάλα.

Είναι αρχηγός εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας SHINKYOKUSHINKAI KARATE (W.K.O.) , που αριθμεί 5 εκατομμύρια μέλη σε 100 χώρες. Παράλληλα είναι διεθνής Διαιτητής. Επίσης το 2015 έγινε μέλος άλλων δύο παγκόσμιων οργανώσεων, εκπροσωπώντας και προβάλλοντας την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο σε όλον τον Κόσμο.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Βόλου , την περίοδο 2006 έως 2010 , θέσεις από τις οποίες εξυπηρέτησε ιδιαίτερα τον Σύλλογο και τους Απόφοιτους.

Η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει και χορευτικό πρόγραμμα , που επιμελήθηκε η κόρη του Ταμία του Δ.Σ. Απόστολου Μανίνη , Λιζέτα Μανίνη , το οποίο παρουσιάζουν αφιλοκερδώς.

Επιπλέον όσοι απόφοιτοι προσέλθουν καλούνται να φέρουν μαζί τους φωτογραφίες από τη ζωή τους στις Παιδοπόλεις για να φιλοξενηθούν σε έκθεση που οργανώνει στον ίδιο χώρο η Νατάσα Καρακατσάνη και οι συνεργάτες της στην  Φωτογραφικής Ομάδας OramaPhotos.
πηγη:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου