Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Δίχως εκπροσώπηση απο το Ταε Κβον Ντο στους Ολυμπιακούς του Ρίο η Ελλάδα!

Άσχημα ήταν τα νέα για την αποστολή Τάε Κβον Ντο της Εθνικής μας ομάδας, στο Προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα έχει ούτε ένα εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, διότι τα τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, στέρησαν οριστικά τις ελπίδες και τα όνειρα των αθλητών για τη Βραζιλία.

Μετά τον αποκλεισμό του Σιμιτσή στον πρώτο γύρο, και πριν από λίγη ώρα των Κουτσού και Γκόλτσιου στα προημιτελικά, ήρθε και αυτός της μεγάλης ελληνικής ελπίδας. Η Ανδριάνα Ασπρογέρακα ηττήθηκε από την Γερμανίδα Άνα Λένα Φρόμινγκ 1-0 στην κατηγορία των 57 κιλών και έμεινε εκτός ημιτελικών και φυσικά εκτός διεκδίκησης μιας θέσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Έτσι λοιπόν αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 1992, που η Ελλάδα δε θα έχει εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ένα άθλημα όπου έχει κατακτήσει ένα χρυσό και τρία αργυρά μετάλλια.

Άξιο αναφοράς είναι βέβαια το γεγονός πως, η Ελλάδα ελπίζει πλέον σε μία από τις τέσσερις wild cards (δύο σε άνδρες και δύο σε γυναίκες) για να μπορέσει έστω και έτσι, να πάρει μία θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά. Θεωρείται βέβαιο πως η ελληνική ομοσπονδία κατέθεσε αίτημα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου που ήταν η προθεσμία και πλέον μένει να αποδειχθεί πόσο ισχυρή είναι στο παρασκήνιο προκειμένου να είναι μία από τις τέσσερις χώρες (από όσες δεν έχουν πάρει καμία πρόκριση) που θα επωφεληθούν της διαδικασίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ταεκςον δο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου