Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Πρωταθλητές Ελλάδος οι αθλητές του Παντρικαλινού Α.Σ. Καράτε

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ε.Λ.Ο.Κ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ) το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.
Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και όλων των στύλ .Ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα καθώς ο κάθε σύλλογος συμμετείχε με τους καλύτερους αθλητέσ του σε κάθε κατηγορία .Το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών έκανε την πρόκριση προς τον τελικό ακόμα πιο δύσκολη .

Ο Παντρικαλινός συμμετείχε με τους αθλητές Γρηγορίου Απ. Ιωάννη , Μήτραινα Βασίλειο, Νάκο Λάμπρο, Νάκο Χρήστο, Γρηγορίου Στύλ. Ιωάννη, Γρηγορίου Βασίλειο, Κελεπούρη Κων/νο, Στραπάτσα Δήμητρα και τους συνόδευσαν οι προπονητές τους κ. Παπαθανασίου Χρήστος και Παπαθανασίου Άννα.

Μετά από σωστή και δυναμική προπόνηση των αθλητών την εμπειρία των προπονητών του Παντρικαλινού και έχοντας ήδη οι πέντε εξ αυτών κατακτήσει Πανελλήνια νίκη στα προηγούμενα πρωταθλήματα η επιτυχία δεν άργησε να ερθει .

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο αθλητής Γρηγορίου Στύλ. Ιωάννης κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο KUMITE ΠΑΊΔΩΝ 12 ΕΤΏΝ -35Κ.

Την δεύτερη θέση , αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Νάκος Λάμπρος στο KUMITE παίδων 10 ετών -40κ
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Γρηγορίου Βασίλειος στο KUMITE παίδων 9 ετών -30κ και ο Νάκος Χρήστος στα kata παίδων 9 ετών .Στο βάθρο των νικητών και πάλι ο Μήτραινας Βασίλειος για τέταρτη συνεχή χρονιά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο KUMITE παίδων 12 ετών +50κ.

Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε ο 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Γρηγορίου Απ. Ιωάννης ο οποίος στάθηκε άτυχως καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρούσε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο επίπεδο που θα μπορούσε. Του αξίζουν όμως θερμά συγχαρητήρια διότι η αγωνιστηκότητα , το πείσμα και η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε χαρακτηρίζουν έναν μεγάλο αθλητή .

Το Δ.Σ. του Παντρικαλινού συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου γι΄αυτήν την τεράστια επιτυχία τους και τους εύχονται υγεία και να είναι πάντα κορυφαίοι αθλητές του καράτε.
PAPATHANASIOUKARATE170116_1
PAPATHANASIOUKARATE170116_2
PAPATHANASIOUKARATE170116_4
PAPATHANASIOUKARATE170116_7
PAPATHANASIOUKARATE170116_3
PAPATHANASIOUKARATE170116_8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου