Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Επανεκκίνηση των προπονήσεων Καράτε,σε εξωτερικό χώρο

Ο υφυπουργός αθλητισμού σε συνέντευξη σήμερα στο Sport FM ανακοίνωσε τα αθλήματα που θα επιτραπεί να αρχίσουν προπονήσεις την προσεχή εβδομάδα με την έναρξη της δεύτερης φάσης επανεκκίνησης .
Μεταξύ αυτών είναι και το Καράτε, πάντα σε εξωτερικό χώρο και με ασκήσεις που δεν θα έχουν επαφή.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στους κόλπους της ΕΛΟΚ διότι η επιτάχυνση αυτή της επανεκκίνησης του αθλήματος μας κατά ένα και πλέον μήνα είναι επιβεβαίωση της θετικής αποδοχής του πλαισίου επανεκκίνησης, που επεξεργάστηκε και εκπόνησε η ομάδα εργασίας της ΕΛΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης κο Κουλουρίδη στην σύσκεψη των εκπροσώπων των ομοσπονδιών με την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.
Είναι σαφές από τις ανακοινώσεις αυτές ότι “ το μήνυμα ελήφθη ” όπως είπε κατά την υποβολή των προτάσεων της ΕΛΟΚ, ο ΓΓΑ κος Μαυρωτάς.
Αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας το πρωτόκολλο για το άθλημα μας για να ανακοινώσουμε την σχετική εξειδίκευση των μέτρων ώστε να επανεκκινηθούν οι προπονήσεις.
Εν τω μεταξύ εκκρεμεί και η συνάντηση της ΕΛΟΚ με τον ΓΓΑ οπότε θα διευκρινιστούν και πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με την επανεκκίνηση του Καράτε.

# Μένουμε ασφαλείς # Ενημερωνόμαστε από την ΕΛΟΚ
πηγη:elok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου