Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Το μήνυμα ελήφθη.

Γιώργος Μαυρωτάς στο Sport24.gr: "Όχι παύλα στο 2020 ...Σε τηλεδιάσκεψη της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής, συμμετείχε ο Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κος Ιωάννης Κουλουρίδης, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Μαυρωτά, με θέμα «Τηλεδιάσκεψη Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών».

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ παρουσίασε στον ΓΓΑ, την υγειονομική επιτροπή και στις αθλητικές ομοσπονδίες, το σχέδιο για την ταχύτερη επανεκκίνηση και σταδιακή επάνοδο στις αθλητικές δραστηριότητες των συλλόγων - μελών μας.

Το σχέδιο κωδικοποίησαν, λαμβάνοντας υπόψη και προτάσεις συλλόγων μελών της ΕΛΟΚ, ο Πρόεδρος με τη συνεργασία των κκ Γεώργιου Γερόλυμπου, εκπρόσωπος του αθλήματος - μέλος της ΕΟΕ, του εθνικού ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Κανέλλη και του Πρόεδρου της Τεχνικής Επιτροπής Μάριου Σιταρά.

Ο ΓΓΑ κος Μαυρωτάς άκουσε με προσοχή τη λεπτομερή παρουσίαση των προτάσεων της ΕΛΟΚ και απάντησε "το μήνυμα ελήφθη."

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά από την συνάντηση που έχει ζητήσει ο πρόεδρος με τον ΓΓΑ και την αξιολόγηση της κατάστασης από την υγειονομική επιστημονική επιτροπή.

Δελτίο Τύπου ΕΛΟΚ
8/5/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου