Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Αποστολή βεβαιώσεων απο την ΕΛΟΚ

Σε σχετική ανάρτηση της ΕΛΟΚ, αναφέρει:"Σχετικά με τις βεβαιώσεις αθλητών και μελών μας η ΕΛΟΚ εξακολουθεί να δέχεται αιτήσεις από τις σχετικές ηλεκτρονικές φόρμες που υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.elok.gr στο πεδίο ΕΓΓΡΑΦΑ/ΦΟΡΜΕΣ καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@elok.gr
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ
Στον ακόλουθο σύνδεσμο παντώντας κλικ θα βρείτε την ηλεκτρονική φόρμα για την βεβαίωση δικαιολόγησης απουσιών από τη συμμετοχή αθλητών της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSermmTC6npemsIU3WMEi1gkIkGSGG_y5ZCEydOC78oopWtOOA/viewform?c=0&w=1
H Γραμματεία της ΕΛΟΚ έχει ήδη αποστείλει με e-mail τις βεβαιώσεις και τα φύλλα αγώνα σε όσους αθλητές -τριες έχουν υποβάλει την αίτησή τους και καλούμε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο/η να προχωρήσει με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.
Οι βεβαιώσεις και τα φύλλα αγώνα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση email που θα δηλωθεί.
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ
Στον ακόλουθο σύνδεσμο παντώντας κλικ θα βρείτε την ηλεκτρονική φόρμα για την βεβαίωση διάκρισης σχετικά με την εγγραφή αθλητών -τριών στον ειδικό πίνακα διακρίσεων (μοριοδότηση) της ΓΓΑ
http://www.elok.gr/index.php/online/online/aitisi-vevaiosis-diakrisis
Η Γραμματεία της ΕΛΟΚ ομαδοποιεί τις αιτήσεις διάκρισης που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει με όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την έκδοση των βεβαιώσεων (αντίγραφα προκηρύξεων - φύλλων αγώνων κλπ. τα οποία συνοδεύουν τις βεβαιώσεις). Οι βεβαιώσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά θα αποστέλλονται με courier στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλωθεί από κάθε ενδιαφερόμενο/η ή θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία της ΕΛΟΚ κατόπιν ραντεβού με προηγούμενη τηλεφωνική συνεννόηση.
ΑΛΛΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ
Για οποιαδήποτε άλλη βεβαίωση παρακαλούμε να συνεχίσετε να απευθύνετε τα αίτηματά σας στην επίσημη διεύθυνση e-mail της Ομοσπονδίας info@elok.gr αναφέροντας το είδος της βεβαίωσης που επιθυμείτε να λάβετε και απαραιτήτως τον φορέα που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.
Οι βεβαιώσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση email που θα δηλωθεί ή σε ειδικές περιπτώσεις θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία της ΕΛΟΚ κατόπιν ραντεβού με προηγούμενη τηλεφωνική συνεννόηση."
πηγη:elok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου