Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

102 καρατέκα συμμετείχαν στην 1η Ημερίδα Κάτα Σότοκαν J.K.A

102 καρατέκα στην 1η Ημερίδα Κάτα Σότοκαν J.K.A. Την περασμένη Κυριακή 12/03/2017 και παρά τις αποχές, ολοκληρώθηκε η 1η  Ημερίδα Κάτας Σότοκαν J.K.A Καράτε στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής, παρουσία 102 καρατέκα, εκ των οποίων 94 μαθητές, 8 εκπαιδευτές από σχολές Σότοκαν J.K.A καράτε και περί των 55 θεατών.
Στο σεμινάριο αυτό, που ήταν δωρεάν για όλους, διδάχθηκαν τα κάτας (φόρμες τεχνικών), Χέιαν και Τέκκι. Οι senseis, Αφεντούλης Νίκος 5 Dan JKA, Λαυράκης Αντώνης 3 Dan, Κατσαράς Νίκος 2 Dan JKA, Κλωνάρης Νίκος 2 Dan JKA, Σταύρος Καψής 2 Dan JKA, Κούντρας Θεόδωρος 2 Dan, Χόφμαν Μέλανη 2 Dan JKA, Παναγιώτης Κουτεντάκης 1 Dan JKA, δίδαξαν και μεταλαμπάδευσαν τις πολύχρονες και πολύτιμες γνώσεις τους, στους μικρούς και μεγάλους καρατέκα. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!!
 Στο περιθώριο του σεμιναρίου ο διοργανωτής σύλλογος Α.Σ Σότοκαν Καράτε Ρόδου, βράβευσε έναν παλιό και ίσως ξεχασμένο αθλητή της Ρόδου, τον Personal trainer κο Λουκά Ιωάννη για τα 35 χρόνια ενασχόλησης και προσφοράς του στο άθλημα της σωματικής διάπλασης και τα γυμναστήρια της Ρόδου. Ο Γιάννης έχει βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στον Ροδίτικο αθλητισμό και αυτό, του το  αναγνωρίζουμε! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους λέμε πως οι δραστηριότητες σχετικά με το Σότοκαν J.K.A καράτε συνεχίζονται ακούραστα και με αυξητικό ρυθμό!
πηγη:blackmonday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου