Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

3rd GREEK OPEN CHALLENGE CUP: Η καρδιά του καράτε χτυπάει την Κυριακή στην Καλαμίτσα

Με ρεκόρ συμμετοχών αθλητών, που φτάνουν τις 300, εκ των οποίων οι 80 από έξι χώρες της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα από Βουλγαρία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η καρδιά του Kyokushin Karate χτυπάει την Κυριακή (2/4) στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, όπου το τμήμα μαχητικών αθλημάτων του ΑΟ Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» διοργανώνουν το 3rd Greek Open Challenge Cup.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 8 το βράδυ, ενώ ο ΑΟΚ θα συμμετάσχει στους αγώνες με 120 αθλητές!

Οι αποστολές των αθλητών από τις χώρες της Ευρώπης θα αφιχθούν την Παρασκευή και θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, μαζί με τους συνοδούς τους, που υπολογίζονται στα 200 άτομα, με το διεθνές τουρνουά καράτε να αφήνει σημαντικά κέρδη και για την τοπική οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Μαχητικών Αθλημάτων του ΑΟΚ έχει ήδη δεχθεί πρόταση να φιλοξενήσει το 2018 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Karate, στο οποίο λαμβάνουν μέρος τουλάχιστον 500 αθλητές. πηγη: xronometro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου