Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Μετάλλια και Διακρίσεις το Σαββατοκύριακο για τον ΑΣ «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»

Image may contain: 4 people, people standing and people on stageΜετάλλια και Διακρίσεις το Σαββατοκύριακο για τον ΑΣ «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Image may contain: 4 people, people standing"4 ασημένια μετάλλια και 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων  2017 καθώς και τιμητική βράβευση από το Δήμο Αγίου Δημητρίου για τον προπονητή Δημήτρη Τσακατάνη και την αθλήτρια Πένυ Κουλουρίδου είχε το Σαββατοκύριακο  για τη  σχολή «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας».


Image may contain: 5 people, people standingImage may contain: 4 people, people standingΣτο αγωνιστικό μέρος τη σχολή εκπροσώπησαν  συνολικά 4 αθλητές,  οι οποίοι είχαν κατακτήσει την 3η θέση στο Nikon Open πριν μια εβδομάδα, οι οποίοι εντυπωσίασαν με το Ήθος τους, την αγωνιστικότητα τους και την υψηλή τους τεχνική αφήνοντας  τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.
Τα μετάλλια ξεκίνησαν με τον Μανούσο Κονσολάκη  ο οποίος σε μία δύσκολη κατηγορία στα Kata, κατάφερε να φτάσει τελικό και να κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο.
Ακολούθησαν στα Kata ο Χρήστος Σταύρου και ο Γαβριήλ Πρόκος με τον Σταύρου να καταφέρνει να φτάσει τελικό και να πάρει το ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Πρόκος φτάνοντας στον τελικό ρεπασαζ κατετάγει 5ος.
Image may contain: 4 people, people standingΣτις κορασίδες η Χριστίνα Κουντουριώτη κατάφερε και κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια ένα στα Kata και ένα στο Kumite δείχνοντας την αγωνιστική της κατάσταση μετά τη συμμετοχή της στο Nikon Open.

Image may contain: 5 people, people standingΕνώ πραγματοποιούνταν οι  αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Πάλης στα Άνω Λιόσια το Σαββατοκύριακο  18 -19/03/2016 ,υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ. ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες και σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, βράβευσε για 4η συνεχόμενη χρονιά την  αθλήτρια του ΑΣ Γκότζου Κάι Καράτε Αθήνας με  τον Προπονητή Δημήτρη Τσακατάνη για τις επιτυχίες τους στο Καράτε.


Ο προπονητής Δημήτρης Τσακατάνης  μετά το τέλος των αγώνων και τον βραβεύσεων δήλωσε:
«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου  πρώτα για το ήθος τους και μετά για την αγωνιστικότητα τους.Επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια τους και για την άψογη συμπεριφορά τους. Κοιτάμε το μέλλον και συνεχίζουμε δυναμικά , εάν συνεχίσουμε  με το ίδιο πείσμα και θέληση θα πετύχουμε πολλά .»

Το Δ.Σ.  συγχαίρει τους γονείς, τους αθλητές - αθλήτριες του συλλόγου και τον προπονητή  μας  για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες και υγεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου